Contura

Contura valmistaa takkoja sinulle, joka arvostat hyvää muotoilua, nerokkaita toimintoja ja valinnan vapautta. siksi Contura takoista on saatavana monia erilaisia versioita: vapaasti seisovia takkoja, tulipesiä, takkasydämiä ja kamiinoita. Me teemme tulisijoja sinulle, joka teet valintasi järjellä ja sydämellä.

Suuri tulinäkyvyys. Monissa Contura-malleissa on suurikokoiset lasiluukut, joista tuli näkyy hyvin. tulinäkyvyys-symboli osoittaa, kuinka paljon näet tulesta valitussa mallissa.
Valurautaluukku. Kestääkseen suurten lämmönvaihtelujen aiheuttamat rasitukset luukun pitää olla valmistettu muotonsa pitävästä valuraudasta.
Korkea hyötysuhde. Hyötysuhde ilmaisee takan luovuttaman energian ja poltettavien puiden sisältämän energian suhteen. Contura-takkojen hyötysuhde on jopa 81 %.
Ruotsalainen laatutuote. Contura-takat ovat laatutuotteita, joita kehittää ja valmistaa ruotsalainen Nibe stoves. Tehdastakuu 5 vuotta.
Clean Burning System. Contura-takkojen palamisilma kuumenee erittäin korkeaan lämpötilaan ja ohjautuu lasin sisäpintaan, mikä estää lasin nokeentumisen. Tämän ansiosta tuli näkyy aina huoneeseen.
Tehokas kiertoilmatoiminto. Viileää huoneilmaa imetään alakautta takkaan, jossa se lämpiää ja nousee ylöspäin. Jo muutaman minuutin kuluttua lämmintä ilmaa alkaa virrata huoneeseen.
CE-merkitty. Kaikki Contura tuotteet ovat CE-merkittyjä, mikä takaa niiden turvallisuuden.
Helppo käyttää. Contura-takoissa palamisilman voimakkuutta säädellään helposti sitä varten olevalla palamisilmasäätimellä. Myös luukkuun, arinaan ja tuhkalaatikkoon pääsee helposti käsiksi.
Puhallin ja lämpömakasiini. Lämmitystehon lisäämiseksi moniin Contura-malleihin on saatavana lisavarusteena puhallin ja oliviinikivestä valmistettu lämpömakasiini.
Runsaasti lisävarusteita. Voit täydentää takkasi yhdellä tai useammalla lisävarusteella, kuten lämpölevyllä ja pellistä tai lasista valmistetulla lattialaatalla.

Lue lisää