Contura 35T Korkea kiertoilmatakka

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä. Rahti sisältyy hintaan.

3815,00 3985,00 

Tyhjennä

Contura 35T korkea -kiertoilmatakka sai himoitun Red dot –muotoilupalkinnon erinomaisesta muotoilusta ja toimivuudesta. Koko takan korkeudella kulkevat sivulasit viimeistelevät kauniin muotoilun ja tuovat tulinäkyvyyttä reilusti myös sivuille. 35T korkea on kuoreltaan vuolukiveä, joka itsessään varaa tehokkaasti lämpöä. Conturan 35-mallistossa on hyvän lämmitystehon lisäksi hyvä tulinäkyvyys ja pehmeä lämmönluovutus. Paloilma on helposti säädettävissä luukun alapuolella sijaitsevasta säätimestä. Contura 35T on vakiona perinteisellä valurautaluukulla. Halutessasi voit valita G-mallin luukun, joka on valurautarunkoinen luukku mustalla lasiviimeistelyllä.

Miksi Contura?

  • Conturan muotoilu, tuotekehitys ja asennus Ruotsissa
  • Valurautaluukut: Takkojen luukkuun kohdistuu suuria lämmönvaihteluiden aiheuttamaa rasitusta. Valurautaluukku pitää muotonsa rasituksista huolimatta.
  • Korkea hyötysuhde: Conturan takoissa on markkinoiden korkeimpia hyötysuhteita. Contura täyttää vuonna 2022 voimaan astuvan ekosuunnitteludirektiivin päästövaatimukset.
  • Puhdaspalotekniikka: Oikein ohjattu palamisilma pitää takan lasit puhtaana, päästöt pienenä ja tehot isona.
  • Kiertoilmatoiminto: Takka imee viileää huoneilmaa rakenteisiinsa ja puhaltaa sen lämpimänä ulos välittömästi. Lämpöä ei tarvitse odottaa ja se leviää itsestään nopeasti laajalle alueelle.
  • Helppokäyttöisyys: Palamisilman säätö on helppoa yhdellä vivulla. Ulosvedettävät tuhkalaatikot tuovat käyttömukavuutta huomattavasti
Hyötysuhde %

Luukku

,

Väri

,

Tyhjennä
Takaisin ylös