GlammFire YORK EVOPLUS

Product price
(sis. Alv 24%)
Additional options total:
(sis. Alv 24%)
Order total:
(sis. Alv 24%)

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

Tarjouspyyntö

  • Max. tiedoston koko: 128 MB.

Glammfire York Evoplus on kompakti ja näyttävä biotakka. Takassa yhdistyy uusi ja vanha mielenkiintoisella tavalla. Ulkomuodoltaan York Evoplus muistuttaa perinteistä biopoltinta, johon on kuitenkin lisätty moderneja yksityiskohtia. Muotoilunsa ansiosta tämä teräksestä valmistettu takka on helppo sijoittaa erilaisiin kohteisiin. Takka painaa ainoastaan 36 kiloa, joten sitä on helppo liikutella. Sopisiko tämä takka kohteeseesi? Kysy tarjous!

Miksi Glammfire? 

Etsitkö kohteeseesi todellista katseenvangitsijaa? Tulisijaa, joka on pelkästään myös sisustuselementtinä silmiä hivelevä? Mikäli vastasit kyllä, saattaa Glammfire olla sinulle juuri oikea tuotemerkki. Pohjois-Portugalissa vuonna 2008 perustettu Glammfire valmistaa massasta erottuvia tulisijoja uniikeilla yksityiskohdilla. Yrityksen keskiössä on tuotteiden lisäksi työntekijät, sillä lähes kaikki Glammfiren tulisijat valmistetaan käsityönä. Jokainen tulisija on hiottu täydelliseksi viimeistä yksityiskohtaa myöten. Glammfire on suosittu brändi myös arkkitehtien keskuudessa ja tuotteita löytyykin useista eri hotelleista, jahdeilta ja muista luksuskohteista. Mikäli Glammfiren valikoimasta ei löydy suoraan sinulle sopivaa tulisijaa, niin mittatilauspalvelu auttaa toteuttamaan juuri haluamasi tulisijan. Glammfire on voittanut useita eri suunnittelupalkintoja.

Tähän tuotteeseen liittyviä artikkeleita

Inspiraatio Yhteistyö Metti Forssell päätyi Planika FLA 3 biotakkaan, mikä on sinun valintasi?

Biotakkojen suosio on kasvanut vuosittain ja erityisesti kysyntä kasvaa usein syksyn ja kylmempien kelien myötä. Biotakoissa kiehtoo niiden tuoma tunnelma…

Takaisin ylös