Kiertoilmatakka Contura 750A, myymälämalli

2499,00  (sis. Alv 24%)

Product price
(sis. Alv 24%)
Additional options total:
(sis. Alv 24%)
Order total:
(sis. Alv 24%)

Kyseessä on myymälämalli.  Takkaa ei ole poltettu ja se on uudenveroinen. 750A erikoisuutena on alumiinista valmistetut kyljet ja takaosa.

Contura 750A on tyylikäs ja moderni kiertoilmatakka, joka tarjoaa lämmön ja tunnelman kodin sisustukseen. Sen selkeälinjainen muotoilu ja suuret lasipinnat antavat upean näkymän tuleen ja luo kodikasta tunnelmaa huoneeseen. Contura 750A:n tehokas palamistekniikka varmistaa puun optimaalisen hyödyntämisen ja siten puun kulutuksen minimoinnin. Lisäksi sen ilmanohjausjärjestelmä takaa optimaalisen ilmankierron, joka tekee lämmön jakautumisesta tehokasta ja tasapainoista. Tämä moderni puuliesi on myös helppo asentaa ja käyttää, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan kodin lämmittämiseen ja tunnelman luomiseen.

Miksi Contura?

  • Conturan muotoilu, tuotekehitys ja asennus Ruotsissa
  • Valurautaluukut: Takkojen luukkuun kohdistuu suuria lämmönvaihteluiden aiheuttamaa rasitusta. Valurautaluukku pitää muotonsa rasituksista huolimatta.
  • Korkea hyötysuhde: Conturan takoissa on markkinoiden korkeimpia hyötysuhteita. Contura täyttää vuonna 2022 voimaan astuvan ekosuunnitteludirektiivin päästövaatimukset.
  • Puhdaspalotekniikka: Oikein ohjattu palamisilma pitää takan lasit puhtaana, päästöt pienenä ja tehot isona.
  • Kiertoilmatoiminto: Takka imee viileää huoneilmaa rakenteisiinsa ja puhaltaa sen lämpimänä ulos välittömästi. Lämpöä ei tarvitse odottaa ja se leviää itsestään nopeasti laajalle alueelle.
  • Helppokäyttöisyys: Palamisilman säätö on helppoa yhdellä vivulla. Ulosvedettävät tuhkalaatikot tuovat käyttömukavuutta huomattavasti
Takaisin ylös