Planika Fireline Automatic 3 + biotakka

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

6348,00 21942,00 

Tyhjennä
Product price
(sis. Alv 24%)
Additional options total:
(sis. Alv 24%)
Order total:
(sis. Alv 24%)

Rajattomasti mahdollisuuksia – ohjattavissa älylaitteella.

Fire Line Automatic 3 on markkinoiden edistyksellisin ja hienoin biotakka. Huipputekniikan avulla yhdistyy perinteisen takan tyylikkyys nykyaikaisilla toiminnoilla. Tämä ainutlaatuinen älykäs ratkaisu mahdollistaa useiden yksiköiden liittämisen yhteen joita voidaan hallita helposti Wi-Fi-järjestelmän kautta. Jos tämä ei riitä, FLA 3 voidaan liittää mihin tahansa Smart Home -järjestelmään, joka tarjoaa sinulle parhaan mahdollisen käyttömukavuuden ja turvallisuuden. FLA 3 on yksi suosituimmista malleistamme ja olemme saaneet olla mukana toinen toistaan upeammissa projekteissa. Katso tästä miten FLA 3 toteutettiin Metti & Mikael Forssellin kerrostaloasuntoon. 

Fireline 3 + mallissa on isompi polttoainesäiliö verrattuna fla 3 malliin, joten voit nauttia liekeistä yhdellä tankkauskerralla pitempään.

Miksi Planika? 

Planika on biotakkojen edelläkävijä. Tuotteissa hyödynnetään uusinta teknologiaa ja lähes kaikki mallit ovatkin automatisoituja. Planikan takoissa on polttoaineen määrän tunnistavat sensorit, jotka kertovat milloin takkaa tulee täyttää. Polttoaineen lisääminen on yksinkertaista automattiseen pumpun avulla, joka toimitetaan takan mukana. Planikan takoissa on integroidut hallintapaneelit, joten takan sytyttäminen ja sammuttaminen tapahtuu käytännössä vain nappia painamalla. Osaan takoista on saatavilla lisävarusteita kuten WiFi-yhteys ja integrointimahdollisuus kodin älyjärjestelmään. Planikan takat ovat helppo asentaa itse.

Takan yhteydessä suosittelemme tilattavaksi Planikan omaa bioetanolia!

 

 

 

Leveys (mm)

, , , , , ,

Korkeus (mm)

Syvyys (mm)

Tyhjennä
Takaisin ylös