takkaliike

Takkaremontti helposti ja vaivattomasti

Vaihtamalla paranee - 4 syytä vaihtaa tulisija

Kyllä vaihtamalla paranee! Kesäetuna tarjoamme uuden takan ostajalle vanhan takan purun veloituksetta. Miksi se takka kannattaa vaihtaa? Lue alta!

Ilmainen purku

Puramme vanhan takan ilmaiseksi pois. Ammattilaisemme purkaa takan siististi pois vahingoittamatta muuta ympäristöä. Voit itse ottaa rennosti ja samalla säästät satoja euroja.

Energiatehokkuus

Uusi takka on hyvin todennäköisesti energiatehokkaampi vanhaan tulisijaan verrattuna. Energiatehokkuus ilmenee säätöissä etenkin sähkölaskuissa ja polttopuun määrässä.

Turvallisuus

Takkamme ovat markkinoiden turvallisimpia. Vanha takka sen sijaan voi olla joskus jopa turvallisuusriski.

Käyttömukavuus

Haluatko säädellä takan luovuttamaa lämpöä? Haluatko vaikuttaa palamisen kestoon? Uudet takat ovat äärimmäisen helppokäyttöisiä ja käytännöllisiä.

Takkaremontin 4 vaihetta

Ulkoista takkaremonttisi meille, niin säästät vaivaa ja aikaa. Lue alta takkaremontin neljä vaihetta!

Ilmaisella kartoituskäynnillä alkuun

Autamme sinua takkaprojektisi alkumetreiltä lähtien. Suunnitteluvaiheessa kartoitetaan juuri sinulle sopiva kokonaisuus. Kartoitusta helpottaaksemme, tarjoamme ilmaisen kotikäynnin pääkaupunkiseudulla. Käynnillä pääsemme tutustumaan kohteeseen, sinuun ja siihen mitä projektilta toivot. Kotikäynti ei sido sinua mihinkään.

Ilmainen purku säästää aikaa ja rahaa

Kun sopiva takka on kartoitettu, voidaan itse purkutyö aloittaa. Sovitaan sinulle sopiva aikataulu ja puretaan vanha tulisija pois. Purku hoidetaan ammattilaisten toimesta siististi muu ympäristö hyvin suojaten. Takan purkamisen jälkeen valmistellaan kohde uutta tulisijaa varten.

Uuden tulisijan asennus

Uusi tulisija toimitetaan kohteeseen ja asennustyö voi alkaa. Takan ja hormin asennus vie tuotteesta riippuen yleensä 1-2 päivää. Asennus saattaa hoitua myös muutamassa tunnissa, mikäli asennetaan esimerkiksi pelkkä kamiina valmiiseen hormiin. Ammattitaitoiset asentajamme huolehtivat takan ja hormin oikeaoppisesta ja paloturvallisesta asennuksesta.

Takan käyttöönotto vaivattomasti

Takka on käyttövalmis. Ohjeistamme sinua uuden tulisijan käytössä, joten voit levollisin mielin nauttia uuden takan tuottamasta lämmöstä ja pienemmistä sähkölaskuista!

Varaa ilmainen kotikäynti!

Kampanjaehdot

Kampanja on voimassa 30.9 asti. Purettavan takan maksimikoko 1,5 kuutiota. Uuden tulisijan minimihinta 4 000 € (poislukien asennus, rahti).  Kohteen tulee sijaita pääkaupunkiseudulla. Purusta syntyvä jäte toimitetaan asuinrakennuksen pihalle. Asiakas huolehtii roskien poisviennin ja riittävät suojaukset kohteessa. Kysy tarjousta, vaikka ehdot eivät täyttyisikään kohdallasi. Kampanja koskee normaalihintaisia tuotteita. Kampanjaa ei voi yhdistää muihin tarjouksiin/etuihin.

Takaisin ylös