Kampanjat ja edut

Kampanja: Contura -10%

Ruotsalainen Contura on yksi myydyimmistä tuotemerkeistämme. Suosion takana on ajaton muotoilu ja laadukkaat tuotteet. Kiertoilmatoiminnolla toimivat takat lämmittävät isommankin tilan hyvin tehokkaasti. Mallistosta löydät pyöreitä takkoja, kulmikkaita elementtitakkoja ja tyylikkäitä takkasydämiä avotakkoihin. Conturan tuotteet ovat tuttuja myös isommista tv-tuotannoista kuten Huvila & Huussi.

Haluatko talvella nauttia takkatulen lämmöstä ja tunnelmasta? Siinä tapauksessa kannattaa toimia nyt. Tarjoamme kaikki Conturan tuotteet takkaviikkojen ajan -10%. Kysy rohkeasti myös tarjousta isommalle kokonaisuudelle.

Katso valikoima!

Kampanja: Warma-Uunit -10%

Suositko kotimaista? Etsitkö varaavaa takkaa, kenties perinteistä pönttöuunia? Siinä tapauksessa tämä kampanja on sinulle! Warma-Uunit valmistaa perinteitä kunnioittavia tulisijoja Uudessakaupungissa. Tuotevalikoimasta löytyvät mm. puuhellat, pönttöuunit, kiertoilmatakat ja varaavat takat. Tuotteiden optimointimahdollisuudet ovat poikkeuksellisen laajat, joten jokaiseen kohteeseen löytyy varmasti sopiva tulisija.

Tarjoamme takkaviikkojen ajan Warma-Uunit kampanjahintaan -10%. Kysy tarjousta haluamallesi paketille!

 

 

Katso valikoima!

Kampanja: Nordpeis -10%

Norjalainen Nordpeis osaa valmistaa oikeanlaisia tuotteita pohjoisen ankariin olosuhteisiin. Laadun lisäksi brändi tunnetaan skandinaavisesta muotoilustaan. Nordpeis on yksi myydyimmistä tuotemerkeistämme ja etenkin varaavien takkojen Salzburg-sarja on saavuttanut huiman suosion. Elementtitakat toimitetaan tehtaalta betonipinnalla, joka on helppo maalata halutunlaiseksi. Värivaihtoehtoja siis riittää!

Tarjoamme nyt Nordpeisin tuotteet takkaviikkojen ajan -10%. Hanki itsellesi laadukas Norjalainen tulisija ja nauti lämmöstä jo tulevan talven aikana!

 

Tästä Nordpeis valikoimaan!

Kampanja: Dovre

Haluatko pitkäikäisen ja tyylikkään tulisijan? Belgialainen Dovre valmistaa laadukkaita kamiinoita valuraudasta. Kamiinoiden laajat säätömahdollisuudet takaavat nautinnollisen takkakokemuksen ja suuret lasiluukut tarjoavat laajan tulinäkyvyyden. Saatavilla on tulisijoja perinteisellä- sekä modernilla muotoilulla. Valurautahan on erittäin kestävää materiaalia, joten Dovren takan omistajalla on huolettomia lämmitysvuosia edessä. Tehoakin takoista irtoaa isommankin tilan lämmittämiseen.

Takkahuoneen takkaviikkojen ajan tarjoamme Dovren malleja erikoishinnoin, jopa -400€. Dovren mallistoa on myös nähtävillä myymälässämme, tervetuloa hypistelemään!

Katso Dovren valikoima!

Kampanja: Camina & Schmid

Haluatko uniikin takan? Siinä tapauksessa Camina & Schmid on juuri sinulle! Caminan mallistosta löydät tyylikkäät puolivaraavat elementtitakat. Schmid puolestaan tunnetaan tyylikkäistä takkasydämistään, jotka ovatkin olleet erittäin suosittuja. Takkasydämen ympärille on mahdollista rakentaa halutunlaiset kuoret esimerkiksi silca-levystä. Vain taivas on rajana!

Tarjoamme Camina & Schmidin tuotteet nyt edullisesti, jopa yli 1000 euron alennuksella. Kerro meille takkaunelmistasi, niin me toteutamme ne!

Schmid takkasydämet!

Kampanja: Stromboli takkasydän avotakkaan -10%

Onko kodissasi tai mökillä vanha avotakka, joka kaipaisi piristystä? Kyllästyttääkö, kun lämmöt karkaa harakoille? Stromboli mittatilauskasetin avulla pelastat vanhan avotakan. Stromboli tehdään täysin mittojen mukaan, joten istuvuus on aina täydellinen. Ylimääräisiä hormiputkia ei tarvita, vaan kasetti asetetaan avotakkaan, jonka jälkeen se vielä tiivistetään tiivistenauhoilla. Stromboli toimii kiertoilmaperiaatteella, joten se lämmittää tehokkaasti huoneilmaa.

Takkaviikkojen ajan Stromboli mittatilauskasetit -10% alennuksella.

Stromboli mittatilauskasetti

Kampanja: La Nordica

La Nordica on perinteinen Italialainen tulisijavalmistaja. Tehtaalla valmistetaan vuodessa lähes 100 000 tulisijaa. Erityisesti La Nordica tunnetaan puuhelloista ja kamiinoista, joissa hinta-laatu suhde on erinomainen. Tarjolla on niin perinteisempää, kuin myös moderneja malleja. La Nordica valmistaa myös pellettitakkoja.

Nyt La Nordican tuotteet huippuedullisesti, jopa -500 €. Katso lisää alta!

La Nordica puuhellat

Ota yhteyttä

Takaisin ylös