Takka asennettuna – Asennuspalvelu

Meiltä takka asennettuna vuosien ammattitaidolla ja laajalla takuulla. Olemme tehneet historiamme aikana yli 6000 takan asennusta, joten tiedämme mitä teemme. Olemme asentaneet kohteita laidasta laitaan, joten yllätyksiäkään ei tule. Tulisijan asennus vaatii tarkkuutta ja taitoa. Useat takat voi asentaa itse, mutta tarjoamme teille mielellään ammattilaisen suorittaman asennustyön. Näin säästytte työn vaivalta ja saatte myös asennustyölle takuun. Lisäksi ammattitaitoinen asentaja osaa ottaa varoetäisyydet ja muut mahdolliset sudenkuopat huomioon maallikkoa paremmin.

Hormin asennusta voidaan pitää koko asennusprosessin haastavimpana työnä. Varoetäisyyksien varmistaminen, yläpohjan paloeristys ja katon ulkopuolisten osien tiivistys vaatii tarkkuutta. Pystymme tarjoamaan kokonaisvaltaisen asennuspalvelun, visuaalisesta suunnittelusta toteutukseen, pohjatöistä katolle asti – vuosien kokemuksella suoritettuna.

Tulisijojen ja hormien lisäksi suoritamme usein myös vanhojen takkojen purkua ja niihin liittyviä lisätöitä. Voimme esimerkiksi purkaa vanhan takkasi ja asentaa siihen uuden tilalle. Näin saat koko paketin yhdestä paikasta ja työt hoidetaan ripeästi. Usein myös koko paketin ottaminen samasta paikasta on edullisempaa.

Mitä takan asentaminen maksaa?

Takan asentaminen maksaa tyypillisesti 500-2000 euroa riippuen takkamallista ja työmäärästä. Kevyttakan asentaminen valmiiseen hormiin on muutaman tunnin homma, kun taas suuren varaavan takan ja hormin asennus saattaa viedä kaksi päivää. Kysy meiltä tarkka hinta asennukselle!

 

Yhteystiedot
Takaisin ylös