ARKKITEHDEILLE

Inspiroidu takkojen loisteessa

 

 

Tuotevalikoimamme koostuu laadukkaista tuotemerkeistä, jotka ovat vahvoja Euroopan markkinoilla. Ruotsalainen Contura ja norjalainen Nordpeis tuovat tyylikkään lisän moderniin skandinaaviseen kohteeseen. Tuotteiden edulliset hinnat ja pieni koko tekevät niistä toimivan ratkaisun jokaiseen kohteeseen.

Kaipaako suunnitelmasi luksusta ja personoitua ratkaisuja? Schmid-mallistomme avulla pystymme toteuttamaan näyttäviä ja personoituja ratkaisuja. Design takkojen avulla tuot kohteeseesi huomion keskipisteen, joka ei jätä ketään kylmäksi. Tuotevalikoimastamme löydät takan jokaisen kotiin, jonka lisäksi me tarjoamme porealtaita ja kiukaita kodin spa-osastoille. Kokonaisvaltaisen tuotevalikoimamme avulla luot näyttäviä kokonaisuuksia ja tuot luksusta kaikenkokoisiin kohteisiin sijainnista riippumatta.

 

Katso tuotevalikoima

Autamme toteuttamaan visiosi

 

Onko sinulla käynnissä projekti, johon kaipaat tunnelmaluojaa? Me autamme sinua toteuttamaan suunnitelmasi 20 vuoden kokemuksella. Tarjoamme palveluja ja tukea koko asiakaspolun varrelle, jotta sinun ei tarvitse vaivata päätäsi teknillisillä yksityiskohdilla.

Takkaprojektit saattavat yllättää teknisyydellään ja usein lupa-asiat aiheuttavat ylimääräistä päänvaivaa. Me tunnemme kaupunkien rakennusmääräykset vuosien kokemuksella ja autamme sinua lupa-asioiden läpiviennissä. Tällä tavalla voit itse keskittyä kohteen suunnitteluun, eikä sinut tarvitse vaivata päätäsi ylimääräisillä tekijöillä.

Kohteen valmistuessa ja lupa-asioiden ollessa kunnossa, on hyvä pohtia takan asennusta. Kokonaisvaltainen palvelumallimme sisältää tarvittaessa takan asennuksen. Tulisijan asennus vaatii tarkkuutta ja taitoa. Asennamme takat kohteisiin vuosien kokemuksella, jonka lisäksi asennuksissamme on mukana kattava takuu. Lisäksi ammattitaitoinen asentaja osaa ottaa varoetäisyydet ja muut mahdolliset sudenkuopat huomioon maallikkoa paremmin.

Hormin asennusta voidaan pitää koko asennusprosessin haastavimpana työnä. Varoetäisyyksien varmistaminen, yläpohjan paloeristys ja katon ulkopuolisten osien tiivistys vaatii tarkkuutta. Pystymme tarjoamaan kokonaisvaltaisen asennuspalvelun, suunnittelusta toteutukseen, pohjatöistä katolle asti – vuosien kokemuksella suoritettuna.

Kaikista tuotteistamme on saatavilla DWG-piirustukset ja 3D-objektit. 

Onko mielessäsi projekti, johon kaipaat takkaa, mutta et ole varma tulisijan sopivuudesta? Älä epäröi ottaa yhteyttä!

 

Ota yhteyttä
Harmaa vuolukivinen varaava takka integroituna seinään.

Tulisija jokaiseen kohteeseen

 

 

Takkojen kysyntä on jatkuvasti kasvussa. Kysyntään vaikuttavia tekijöitä ovat mm. epävakaa maailmantilanne ja ihmisten halu panostaa vapaa-aikaan. Modernit takat ovat upeita sisustuselementtejä, jotka tuovat tarvittaessa myös lämpöä kylmeneviin iltoihin. Takkojen mahdollisuudet ovat lähes rajattomat ja nykypäivänä valikoimastamme löytyy jokaiseen kohteeseen sopiva tulisija.

Haluatko luoda kohteeseesi tunnelmaa ilman riskejä? Sähkötakka on oiva ja riskitön vaihtoehto? Onko toiveissasi tunnelman luonti aidolla liekillä, mutta puutakka ei ole kuitenkaan vaihtoehto? Tällöin biotakka vastaa todennäköisesti tarpeitasi. Tulisijoja löytyy ulos ja sisälle, jonka lisäksi niitä pystyy usein myös kustomoimaan haluamallaan tavalla.

Älä epäröi ottaa yhteyttä, mikäli sinulla on takkaunelmia, joita haluat toteuttaa.

 

 

Tutustu meihin

Case: Sisustustakka toi illallisiin uutta kipinää Katajanokalla

 

Takkahuoneen yritysasiakas toivoi kotiinsa tyylikästä tilanjakajaa, joka lopulta yllätti toimimalla ruoanlaitossa muutaman lisäosan ansiosta kuten hiiligrillimyös perheen pienimmät pääsivät nauttimaan nuotiomaisesta takkatulesta paistamalla tikun nokassa grilliherkkuja. Sisustustakka pääsi edustamaan upeaa kotia Helsingin Katajanokalla sekä näyttävänä sisustuselementtinä että käytännöllisenä tulisijana.

“Vaikka kotini rakennusprojektin projektipäällikkö teki tilauksen, rakennuttajana minä valitsin takan mallin. Suomen Sisustustakka oli aiemminkin toimittanut takkoja muihin asuinkerrostalokohteisiini, joten tiesin kyseisen takkatoimittajan olevan luotettava toimija. Tällaisten rakennusprojektien kohdalla on erityisen tärkeää, että toimitusajat ja asennuspalvelu toimii, sillä projektiaikataulussa pysyminen riippuu osittain takanasennuksestatakan asennus kun vaikuttaa esimerkiksi vesikattotöihin. Toimitusvarmuus sekä tuotteiden laatu olivat päätökseeni vaikuttavia tekijöitä.” – Asiakas

 


Varaa aika tapaamiseen

 

Haluatko kuulla lisää takkojen mahdollisuuksista? Kaipaatko tulisijoihin liittyvää neuvontaa? Ota meihin yhteyttä, niin autamme! Voit varata ajan kätevästi lyhyeen etätapaamiseen, jossa kartoitetaan projektisi tilanne. Arkkitehtien ja suunnittelijoiden yhteyshenkilö Jaakko Raanimo palvelee sinua kaikenkokoisissa projekteissa.

Toteutetaan visiosi yhdessä.

Takaisin ylös