Tulisija

Tulisijalla lämpöä ja tunnelmaa kohteeseen

Tulisijat ovat olennainen osa suomalaista sisustusta ja tarjoavat kodille lämpöä, tunnelmaa sekä kauneutta. Suomen Sisustustakka Oy on perheyritys, joka on toiminut tulisijatuotteiden maahantuojana ja jälleenmyyjänä jo vuodesta 2001. Tavoitteenamme on auttaa yksityishenkilöitä ja yrityksiä sisustamaan tilansa lämmöllä, tarjoten laadukkaita tuotteita sekä asiantuntevaa palvelua.

Tulisijatuotteiden valikoimamme

Olemme yksi Suomen merkittävimmistä tulisijatuotteiden maahantuojista ja valikoimastamme löydät huippumerkkien takkoja, jotka takaavat laadun ja turvallisuuden. Meille on tärkeää tarjota vain parhaita tuotteita asiakkaillemme. Valikoimastamme löydät valinnanvaraa niin perinteisistä, modernista kuin ekologisistakin tulisijoista. Autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivan ratkaisun kodin lämmitystarpeisiin.

Kaikki tuotteet

Tulisijan edut

Tulisija on enemmän kuin pelkkä lämmönlähde - se on kodin keskipiste ja tunnelmanluoja. Tulisijoilla on lukuisia etuja, jotka tekevät niistä houkuttelevan lisän kotiisi tai yritystilaasi.

Tässä muutama syy, miksi tulisijan hankinta kannattaa harkita:

lämpö ja tunnelma

Lämpö ja tunnelma

Tulisija luo kodikasta lämpöä ja luo tunnelmaa huoneeseen. Tulen loimu ja rauhallinen crackling-ääni luovat miellyttävää ilmapiiriä, jossa on mukava rentoutua. Tulisija voi toimia myös sisustuselementtinä, luoden visuaalisesti mielenkiintoisen keskipisteen huoneeseen. Valikoimastamme löydät takkoja eri tyyleihin sopien, joten voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

Tutustu
ekologisuus

Energiatehokkuus ja ekologisuus

Nykyiset tulisijat ovat suunniteltu olemaan energiatehokkaita, mikä tarkoittaa säästöjä lämmityskuluissa pitkällä aikavälillä. Laadukkaat tulisijamme tarjoavat tehokasta lämmönluovutusta. Ympäristöystävällisyys on meille tärkeää. Tarjoamme tulisijoja, jotka täyttävät kaikki turvallisuus- ja ekologisuusvaatimukset. Voit nauttia lämmöstä puhtaalla omallatunnolla.

Tutustu
sisustukselliset mahdollisuudet

Sisustukselliset mahdollisuudet

Tulisija voi toimia myös sisustuselementtinä, luoden visuaalisesti mielenkiintoisen keskipisteen huoneeseen. Valikoimastamme löydät takkoja eri tyyleihin sopien, joten voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

Tutustu
talon arvon nostaminen

Talon arvon nostaminen

Tulisijan asentaminen voi nostaa kiinteistön arvoa. Se tuo lisää viehätystä kotiisi tai yritykseesi, mikä voi olla houkutteleva tekijä tulevaisuuden myyntitilanteessa.

Tutustu

Laadukkaat tulisijat

Suomen Sisustustakka Oy haluaa auttaa sinua luomaan lämpöä ja tunnelmaa kotiisi. Tarjoamme laadukkaita tulisijoja, jotka täyttävät korkeimmatkin vaatimukset.
Valikoimastamme löydät upeita takkoja eri tyyleihin sopien ja asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan valikoimaamme!

Takaisin ylös