Yrityksemme historia ja tarina

Matka jälleenmyyjästä maahantuojaksi

Olemme vuonna 2001 perustettu perheyritys. Aloitimme toimintamme yhdellä toimipisteellä Espoossa ja avasimme toisen toimipisteen vuonna 2011 Vantaalle. Kiertoilmatakkojen markkinaosuus on noussut vuosi vuodelta ja asiakkaamme haluavat moderneja ja yksilöllisiä ratkaisuja. Olemme toimineet Contura takkojen jälleenmyyjänä vuodesta 2003 ja aloitimme oman maahantuonnin saksalaisille Schmid takoille vuonna 2008. Tänä päivänä Schmid jälleenmyyntiverkkomme kattaa koko Suomen ja olemme suurin hissiluukullisten takkasydämien maahantuoja.

Kokonaispalvelulla menestykseen

Kilpailijoiden keskittyessä halpaan hinnoitteluun halusimme tehdä jotain eri tavalla ja lähdimme tarjoamaan palveluita suunnittelusta toteutukseen. Näin pystyimme täyttämään vaativimmatkin toiveet ja varmistamaan projektien onnistumisen. Meille tärkeää on, että asiakas tietää tarkalleen projektin vaiheet ja takan suunnittelu otetaan rakennusprojektin alusta asti huomioon.

Laadukkaat tuotteet avainasemassa

Tuotevalikoimamme koostuu laadukkaista tuotemerkeistä jotka ovat vahvoja Euroopan markkinoilla. Ruotsalainen Contura ja norjalainen Nordpeis sopivat skandinaaviseen kotiin. Tuotteiden edulliset hinnat ja pieni koko tekevät niistä toimivan ratkaisun jokaiseen kohteeseen. Schmid takkojen avulla pääsemme toteuttamaan tulisijaunelmia. Suunnittelemamme modernit takat huokuvat luksusta ja laatua.

Missio

Autamme asiakkaitamme sisustamaan lämmöllä ja tuotamme onnistumisen iloa kaikille takkatuotteiden asiakkaillemme asiantuntevana, luotettavana ja vakavaraisena yrityksenä.

Visio

Olemme tunnetuin takkojen täydenpalvelun asiantuntijayritys Suomessa ja luotettava brändi sekä yksityisille että yritysasiakkaille toimimalla parhaiden, ulkomaisten tulisijatuotteiden maahantuonti- ja myyntiliikkeenä.

Takaisin ylös