Hehkuva punainen hiillos.

Meistä

Suomen Sisustustakka on vuonna 2001 perustettu perheyritys. Toimipisteemme sijaitsee Espoossa, jonka lisäksi olemme osa valtakunnallista Takkahuone-ketjua. Olemme yksi Suomen merkittävimmistä tulisijatuotteiden maahantuojista & jälleenmyyjistä. Tulisijatuotevalikoimamme sisältää markkinoiden laadukkaimmat tuotteet, kuten Ruotsalaisen Conturan kiertoilmatakat, joiden jälleenmyyjinä olemme toimineet vuodesta 2003. Tuotevalikoimistamme löydät tulisijatuotteita, jonka lisäksi myymme porealtaita ja kiukaita.

Kokonaispalvelulla menestykseen

Kilpailijoiden keskittyessä halpaan hinnoitteluun halusimme tehdä jotain eri tavalla ja lähdimme tarjoamaan palveluita suunnittelusta toteutukseen. Näin pystyimme täyttämään vaativimmatkin toiveet ja varmistamaan projektien onnistumisen. Meille tärkeää on, että asiakas tietää tarkalleen projektin vaiheet ja takan suunnittelu otetaan rakennusprojektin alusta asti huomioon.

Espoon myymälän varaavien takkojen osasto kuvattuna sisältä.

Laadukkaat tuotteet avainasemassa

Tuotevalikoimamme koostuu laadukkaista tuotemerkeistä jotka ovat vahvoja Euroopan markkinoilla. Ruotsalainen Contura ja norjalainen Nordpeis sopivat skandinaaviseen kotiin. Tuotteiden edulliset hinnat ja pieni koko tekevät niistä toimivan ratkaisun jokaiseen kohteeseen. Schmid takkojen avulla pääsemme toteuttamaan tulisijaunelmia. Suunnittelemamme modernit takat huokuvat luksusta ja laatua.

Espoon myymälän Conturan osasto kuvattuna sisältä.

Missio

Autamme asiakkaitamme sisustamaan lämmöllä ja tuotamme onnistumisen iloa kaikille takkatuotteiden asiakkaillemme asiantuntevana, luotettavana ja vakavaraisena yrityksenä.

Visio

Olemme tunnetuin takkojen täydenpalvelun asiantuntijayritys Suomessa ja luotettava brändi sekä yksityisille että yritysasiakkaille toimimalla parhaiden, ulkomaisten tulisijatuotteiden maahantuonti- ja myyntiliikkeenä.

Espoon myymälä kuvattuna sisältä.

Osa Takkahuone-liikeketjua

Suomen Sisustustakka on osa Takkahuone-liikeketjua. Liikeketjun taustalla toimii osuuskunta. Käytännössä Takkahuone on pienempien takkaliikkeiden liittoutuma, jonka avulla pyritään kehittämään takkamarkkinaa ja tarjoamaan parasta mahdollista palvelua asiakkaille valtakunnallisesti.

Takkahuoneen liikkeitä löydät aina Helsingistä Rovaniemelle. Lisäksi Takkahuoneella on käytössä laaja asennusverkosto, joten takkaprojekti onnistuvat valtakunnallisesti myös haastavampiin kohteisiin. Yhteensä Takkahuoneen liikkeissä on esillä yli 750 tulisijaa ja asiakkaita palvelee 26 rautaista tulisija-alan ammattilaista.

 

Takaisin ylös