Takan rahoituspalvelu

Takan hankinta voi olla suuri kuluerä, minkä maksaminen kerralla ei ole aina mahdollista tai järkevää.  Rahoituspalvelumme avulla pilkot suuren kuluerän pienempiin maksueriin ja saat ostoksellesi kätevästi lisää maksuaikaa. Kauttamme on mahdollista saada rahoitus kahdella eri tavalla:

Klarna – Maksa heti, laskulla tai pilko maksu pienemmiksi eriksi

Klarna on verkkokauppamme maksupalvelu. Voit maksaa Klarnan avulla tuotteesi heti, laskulla tai erissä. Klarnan laskulla saat ostoksellesi jopa 30 päivää korotonta maksuaikaa. Voit siis ostaa tuotteen ja maksaa sen kätevästi myöhemmin. Toinen Klarnan vaihtoehdoista on osamaksu. Klarna Osamaksu on maksutapa, joka mahdollistaa ostosten jakamisen useammalle kuukaudelle. Asiakkaat voivat valita haluamansa osamaksuvaihtoehdon tilatessaan tuotteita verkkokaupastamme Klarna tarjoaa erilaisia maksuaikoja ja korkoja, jotka voivat vaihdella asiakkaan valitseman osamaksuvaihtoehdon mukaan. Tämä antaa asiakkaille mahdollisuuden maksaa ostoksensa pienemmissä erissä, mikä voi helpottaa suurempien ostosten tekemistä.

ResursBank –  Jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa

ResursBankin rahoituksella päätät itse maksuaikataulusta. Laskun saatuasi voit maksaa ostoksesi kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon. Voit myös vaihtaa maksuohjelmaa, mikäli elämäntilanteesi tai maksuaikataulu muuttuu. ResursBankin rahoituksella saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa, eli maksat vain tuotteen ja muutaman kympin käsittelykulut. Voit hakea Takkahuone tiliä ja ResursBank rahoitusta kätevästi lähettämällä viestin TAKKAHUONE numeroon 18 311. Autamme mielellämme sinua rahoitusta koskevissa kysymyksissä.

 

 

 

 

Ota yhteyttä

Takaisin ylös