Sähkökiuas IKI-PRO 28

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

3250,00  (sis. Alv 24%)

IKI Pro – Laitoskiuas, mutta hyvännäköinen. IKI Pro 28 (27,6 kW) soveltuu 26-42 kuution saunoihin.

IKI Pro laitoskiuas (27,6 kW) on suunniteltu ammattikäyttöön esim. taloyhtiöihin, uimahalleihin, urheiluhalleihin, kylpylöihin sekä muihin tiloihin, joissa kiukaat ovat kovalla käytöllä päivittäin. Kiukaan vastukset on pääosin peitetty erillisellä verkolla, joka suojaa niitä vääntymiseltä ja kovan käytön aiheuttamalta ennenaikaiselta hajoamiselta. Kiukaan kivimassa on huikeat 260 kiloa, joten kiuas antaa saunojille pehmeän napakat ja kosteat löylyt.

IKI Pron avoin hiottu putkirakenne kierrättää ilmaa, joka nopeuttaa saunan lämmitysaikaa. Suunnittelussa oli kantavana ajatuksena toimivuuden ja kestävyyden lisäksi haastaa perinteiset tylsän näköiset laitoskiukaat ja tarjota markkinoille tyylikkäämpi vaihtoehto.

Mikä IKI-kiuas?

IKI-kiuas on perinteikäs Suomalainen kiuasvalmistaja. Harrastustoimintana alkanut kiukaiden rakentaminen eskaloitui yritystoiminnaksi ja vuonna 1997 perustettiin IKI-kiuas. Yrityksen toiminta on kasvanut vuosittain tasaisesti. Kasvaneesta suosiosta huolimatta IKI-kiuas ei tingi laadustaan, vaan kaikki kiukaat valmistetaan edelleen Suomessa käsityönä. Näin varmistetaan paras mahdollinen laatu. Yrityksen arvostus näkyy referensseissä ja IKI-kiukaiden löylyistä voit nauttia mm. Löylyssä, Flamingo Spa-kylpylässä ja vesiurheilukeskus Laguunissa. Lukemattomien julkisten saunojen lisäksi IKI-kiukaita on toimitettu yli 30 000 yksityiseen saunaan.

Saunan koko
26-42 m³
Max. kivimäärä
260 kg
Korkeus
79 cm
Leveys/syvyys
88 / 51 cm
Lämmitysaika
45-70 min
Sulake
Kts. asennusohjeet
Kaapeli
Kts. asennusohjeet

Korkeus (mm)

Saunan koko (m3)

Takaisin ylös