Xaralyn Riano

Xaralyn Riano on kehyksillä varusteltu biopoltin. Riano biopolttimen voi asentaa esimerkiksi mediaseinään, mutta sitä voi myös käyttää sellaisenaan seinätakkana.

299,00  (sis. Alv 24%)

5-10 arkipäivää

Xaralyn Riano on kehyksillä varusteltu biopoltin. Riano biopolttimen voi asentaa esimerkiksi mediaseinään, mutta sitä voi myös käyttää sellaisenaan seinätakkana. Kompakti biopoltin lämmittää 1,5 kW teholla. Tässäkin mallissa on Xaralynin huipputurvallinen biopoltin, joka mahdollistaa upeat aidot liekit ilman savua, hajua tai muitakaan perinteisen takan haittoja.

Xaralyn – Ympäristöystävällisiä takkoja

Xaralyn on tunnettu hollantilainen takkamerkki, joka on erikoistunut korkealaatuisiin ja ympäristöystävällisiin biotakkoihin. Xaralynin biotakat käyttävät bioetanolia, puhdasta ja uusiutuvaa polttoainetta, joka ei tuota savua, pienhiukkasia tai haitallisia kaasuja palamisen aikana. Tämä tekee niistä erinomaisen valinnan niille, jotka haluavat nauttia aidosta tulen lämmöstä ja tunnelmasta ilman perinteisen takan haittoja.

Xaralynin tuotteet on suunniteltu sekä koti- että yrityskäyttöön, ja ne ovat suosittuja arkkitehtien ja sisustussuunnittelijoiden keskuudessa niiden tyylikkään muotoilun ja korkealaatuisen viimeistelyn ansiosta. Innovatiivinen ja patentoitu keraaminen polttimoteknologia takaa tehokkaan ja turvallisen palamisen, ja tuotteet ovatkin testattu turvallisimmiksi markkinoilla.

Yksi merkittävimmistä eduista on takkojen joustava asennus, sillä ne eivät vaadi savupiippua. Tämä mahdollistaa monipuolisemmat sijoitusvaihtoehdot ja tekee asennuksesta yksinkertaisempaa ja edullisempaa.

Katso koko valikoima!

Mitat: 450 x 602 x 180 mm (K x L x S)
Asennusmitat: 425 x 590 x 175 mm (K x L x S)
Polttimen materiaali: metalli
Polttimen kapasiteetti: ± 0,8 litraa
Palamisaika: ± 3,5 tuntia
Kulutus per tunti: ± 0,2 litraa
Lämmöntuotto: noin 1,5 kW
Standardin DIN 4734-1 ja EN 16647:2015 mukaisesti
Sisältää: ripustusnauha seinäasennukseen + vatupassi
Poltin toimitetaan kaikkien tarvikkeiden, kuten lasilevyn ja suppilon, kanssa
EAN: 8717853922084
Takuu: 2 vuotta
Mukana patentoitu keraaminen bioetanolipoltin (kaikkien sertifiointielinten mukaan turvallisin ja taloudellisin bioetanolitakka)

Takaisin ylös