Xaralyn Nova

Xaralyn Nova on tyylikäs seinälle kiinnitettävä tulisija, jonka voit valita biotakka tai sähkötakkana.

1129,00 1259,00 

Tyhjennä

5-10 arkipäivää

Xaralyn Nova on tyylikäs seinälle kiinnitettävä tulisija, jonka voit valita biotakka tai sähkötakkana. Voit valita takkaan myös kuoret valkoisena tai betoninvärisenä. Xaralyn Nova on ideaali takka pienempään tilaan tai esimerkiksi kerrostaloasuntoon.

Xaralyn – Ympäristöystävällisiä tulisijoja

Xaralyn on hollantilainen takkabrändi, joka on tunnettu innovatiivisista ja ympäristöystävällisistä tulisijaratkaisuistaan, erityisesti bioetanoli- ja sähkötakoistaan. Yritys on erikoistunut luomaan aitoa tulen tunnelmaa ilman perinteisen takan asennuksen vaatimuksia, kuten savupiippua. Tämä tekee Xaralynin takoista ihanteellisen valinnan nykyaikaisiin koteihin ja tiloihin, joissa halutaan yhdistää design, mukavuus ja ympäristötietoisuus. Xaralynin takat sopivat loistavasti esimerkiksi kerrostalohuoneistoihin.

Xaralynin bioetanolitakat ovat suosittuja niiden puhtaasti palavan, uusiutuvan polttoaineen ansiosta, joka tuottaa vain hiilidioksidia ja vesihöyryä, eikä vaadi savupiippua tai ilmanvaihtoa. Tämä tekee niistä turvallisen ja ekologisen vaihtoehdon perinteisille takoille.

Lisäksi Xaralyn tarjoaa laajan valikoiman sähkötakkoja, jotka ovat helppoja asentaa ja käyttää. Sähkötakat tarjoavat saman visuaalisen ilon ja tunnelman kuin perinteiset takat, mutta ilman polttoaineen tarvetta. Ne ovat erityisen suosittuja asennuksen helppouden, energiatehokkuuden ja huoltovapauden vuoksi. Sähkötakkojen modernit mallit jäljittelevät aidosti palavan tulen ulkonäköä, ja monissa malleissa on myös lämmitysominaisuus, joka lisää tilan viihtyisyyttä.

Xaralynin tuotevalikoima kattaa monipuolisesti eri sisustustyyleihin ja tilaratkaisuihin sopivia malleja, aina klassisesta moderniin. Kaikki tuotteet on suunniteltu huolella ja korkealaatuisista materiaaleista, mikä takaa niiden kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Xaralyn panostaa jatkuvaan tuotekehitykseen ja innovaatioihin, tarjoten asiakkailleen esteettisesti miellyttäviä, turvallisia ja kestäviä tulisijaratkaisuja.

Yritys on tunnettu luotettavana toimijana, joka asettaa asiakastyytyväisyyden ja ympäristönsuojelun keskeiseen rooliin liiketoiminnassaan.

Katso koko valikoima!

Mitat: 620 x 600 x 300 mm (KxLxS)
Materiaali: MDF
EAN Nova RAL9010: 8717853924835
EAN Nova betonilook: 8717853924286
Takuu: 2 vuotta

Opti-myst sähkötakka

Kulutus: 200 W
Säädettävä liekkikuva
Kaukosäädin
EAN: 5011139211118
Takuu: 2 vuotta

Biopoltin

Polttimen tilavuus: ± 1 litra
Palamisaika: ± 3 tuntia
Kulutus per tunti: ± 0,3 litraa
Lämmöntuotto: noin 2 kW
Vastaa standardeja DIN 4734-1 ja EN 16647:2015
Sisältää: lasilevyt, käyttöpuikot, suppilon ja sytyttimen
EAN: 8717853920837
Takuu: elinikäinen valmistusvirheiden osalta

Tyhjennä
Takaisin ylös