Kiertoilmatakkoja ja varaavia takkoja kampanjahinnoin!

Kevät on täällä! Kevään saapumisen myötä messukeskuksessa järjestettiin jokavuotiset kevätmessut, missä saimme kunnian olla mukana kahden edustamamme brändin voimin. Contura ja Nordpeis herättivät messuilla runsaasti kiinnostusta, mikä kertoo myös takkamarkkinan jatkuvasta vetovoimasta. Kuluttajat haluavat suosia perinteisiä lämmityskeinoja, joilla on mahdollista parantaa huoltovarmuutta ja pienentää sähkölaskuja. Mikäli takan hankinta on nyt tai tulevaisuudessa ajankohtainen, kannattaa nyt toimia. Tarjoamme kampanjaetuna Conturan ja Nordpeisin tuotteet edullisesti 16.4.2023 asti. Lue lisää alta!

Conturan tuotteet

Ruotsalainen Contura on yksi myydyimpiä tuotemerkkejämme. Conturan kiertoilmatakkojen suosio perustuu pohjoismaiseen laatuun, tyylikkääseen muotoiluun ja kompaktiin kokoluokkaan. Conturan tulisijat ovat myös lämmittäjinä huippuluokkaa kehittyneen lämmitysteknologiansa ansiosta.

Toimitusajat pitenevät jatkuvasti takkojen kysynnän jatkuessa korkeana. Mikäli haluat varmistaa Conturan tulisijan itsellesi ensi lämmityskaudeksi, tulee sinun toimia nyt.

Kysy tarjous paketille tai osta verkosta!

Conturan mallit

Nordpeis takat

Norjalainen Nordpeis edustaa laatua ja skandinaavisia muotoja. Nordpeis tunnetaan etenkin tyylikkäistä kiertoilmatakoista sekä varaavista takoistaan. Nordpeisin betonipintaisten takkojen erikoisuutena on se, että voit maalata ne haluamallasi värillä, niin usein kuin haluat. Takkoja löytyy lähes kaikista kokoluokista aina pienistä kamiinoista suuriin varaaviin takkoihin. Takkojen lisäksi Nordpeis tarjoaa myös ulkotulisijoja pidentämään terassikautta.

Kysy tarjous koko paketille!

 

Nordpeis varaavat takat

STUV mallitakat -50%

Uudistamme myymälämme mallivalikoimaa ja sen myötä tarjoamme Stuv-takat nyt edullisesti -50%.  Takat ovat olleet myymälässämme esillä, mutta niitä ei ole käytetty. Tuotteet ovat siis uudenveroisessa kunnossa. Belgialainen Stuv on tunnettu erityisesti puutakoistaan, jotka ovat suunniteltu huolellisesti jokaista yksityiskohtaa myöten. Takat ovat energiatehokkaita ja pitkäikäisiä.

Mikäli sinulla on takkaprojekti tiedossa tälle vuodelle, niin suosittelemme tsekkaamaan nämä takat!

 

 

Outlet takat

Jätä tarjouspyyntö tai tilaa ilmainen kotikäynti!

Haluaisitko takan hormilla kampanjahintaan ja vielä asennukset päälle? Jätä tarjouspyyntö, niin olemme sinuun pian yhteydessä. Lomakkeella voit tilata myös ilmaisen kotikäynnin, jossa kartoitamme takkatarpeesi. Teemme kotikäyntejä lähtökohtaisesti pääkaupunkiseudulla!

Ota yhteyttä

Takaisin ylös