Dovre Sense 403

Dovre Sense 403 on tyylikäs takka isolla lasiluululla ja sivulaseilla. Takka sopii erityisesti matalaenergiataloihin sen korkean hyötysuhteen ansiosta.

2839,00 

5-7 arkipäivää

Dovre Sense 403 on tyylikäs takka isolla lasiluululla ja sivulaseilla. Takka sopii erityisesti matalaenergiataloihin sen korkean hyötysuhteen ansiosta. Takka on valmistettu valuraudasta, mikä näkyy ja tuntuu jämäkkyytenä. Valurauta on myös lähes ikuinen materiaali, joten tämä takka on pitkäaikainen sijoitus.

Takka on nähtävillä myymälässä!

  • Nimellisteho 9 kW
  • Puun pituus 40 cm
  • Hyötysuhde 83%
  • Hormiliitäntä 150mm

Miksi Dovre?

Belgialainen Dovre NV on perheyritys, joka on erikoistunut korkealaatuisten valurautaisten tulisijojen ja uunien kehittämiseen, tuotantoon ja myyntiin. Dovre on ollut valurautatakkojen edelläkävijä jo vuosia ja tuotteet tunnetaankin parhaiten laadusta, tyylikkäästä muotoilusta ja energiatehokkuudesta. Dovren tuotteiden juuret ovat pohjoisen ankarissa talviolosuhteissa, minkä takia ne soveltuvat täydellisesti myös Suomen sääoloihin.

Dovrella on ollut Belgiassa oma rautavalimo 1980-luvun alusta alkaen. Oma valimo mahdollistaa Dovren takoille parhaan mahdollisen laadun. Lisäksi Dovrella on käytössään laajat käsittely- ja kokoonpanotilat sekä erittäin varusteltu peltityöstölaitteisto ja ultramoderni emalointilaitteisto.

Pyydä tarjous!

Tarjouspyyntö

  • Max. tiedoston koko: 128 MB.
Takaisin ylös