Contura i61AN kiertoilmatakka

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä. Rahti sisältyy hintaan.

5010,75  (sis. Alv 24%)

Contura i61AN kiertoilmatakka yhdistää uusinta lämmitysteknologiaa ja skandinaavista muotoilua, tarjoten samalla erinomaista suorituskykyä ja esteettistä viehätystä. Sen sileäksi hiotun betonikuoren pehmeän harmaa väri lisää modernia ilmettä kotiisi, ja ainutlaatuinen mahdollisuus maalata kuori toiveidesi mukaisesti tekee siitä erittäin monipuolisen valinnan erilaisiin sisustustyyleihin.

Tämän Contura-mallin suunnittelussa on keskitytty erityisesti tunnelman luomiseen ja käyttömukavuuteen. Sen kolmilasisella hissiluukulla varustettu tulipesä tarjoaa laajan 180° näkymän tuleen, luoden ainutlaatuisen ja kutsuvan tunnelman suuriinkin tiloihin. Irrotettava tuhkalaatikko ja kätevä paloilman säätö luukun alapuolella tekevät takan käytöstä ja ylläpidosta vaivatonta.

Contura i61AN on suunniteltu asennettavaksi suoralle seinälle, ja se soveltuu erinomaisesti moderniin kotiin, tuoden lämpöä ja tyyliä mihin tahansa huoneeseen. Lisävarusteena saatavan suojaseinäsarjan ansiosta takan voi turvallisesti sijoittaa jopa palavarakenteista taustaseinää vasten, tarjoten lisää joustavuutta sen sijoittelussa.

Teknologisesti edistyneenä, Contura i61AN on ihanteellinen valinta taloihin, jotka hyödyntävät nykyaikaista ilmanvaihtojärjestelmää, ja se on erityisesti suunniteltu toimimaan optimaalisesti alipaineessa. Tämä takaa, että kotisi pysyy lämpimänä ja viihtyisänä ilman, että ilmanvaihtojärjestelmän tehokkuus kärsii.

Valitsemalla Contura i61AN, valitset paitsi lämmön ja mukavuuden myös tyylikkään muotoilun, joka sulautuu saumattomasti kotisi sisustukseen. Tämä kiertoilmatakka on täydellinen lisä nykyaikaiseen kotiin, tarjoten sekä toiminnallisuutta että visuaalista näyttävyyttä.

Katso myös myös muut I61-sarjan mallit:

Contura i61 kiertoilmatakka

Contura i61A kiertoilmatakka

Contura i61T kiertoilmatakka

Miksi Contura?

  • Conturan muotoilu, tuotekehitys ja asennus Ruotsissa
  • Valurautaluukut: Takkojen luukkuun kohdistuu suuria lämmönvaihteluiden aiheuttamaa rasitusta. Valurautaluukku pitää muotonsa rasituksista huolimatta.
  • Korkea hyötysuhde: Conturan takoissa on markkinoiden korkeimpia hyötysuhteita. Contura täyttää vuonna 2022 voimaan astuvan ekosuunnitteludirektiivin päästövaatimukset.
  • Puhdaspalotekniikka: Oikein ohjattu palamisilma pitää takan lasit puhtaana, päästöt pienenä ja tehot isona.
  • Kiertoilmatoiminto: Takka imee viileää huoneilmaa rakenteisiinsa ja puhaltaa sen lämpimänä ulos välittömästi. Lämpöä ei tarvitse odottaa ja se leviää itsestään nopeasti laajalle alueelle.
  • Helppokäyttöisyys: Palamisilman säätö on helppoa yhdellä vivulla. Ulosvedettävät tuhkalaatikot tuovat käyttömukavuutta huomattavasti
Takaisin ylös