Contura i61A kiertoilmatakka

Moderni elementtitakka, jossa on tyylikäs hissiluukku. Takka toimii kiertoilmaperiaatteella.

6295,00  (sis. Alv 24%)

8-10 arkipäivää

Contura i61A kiertoilmatakka tarjoaa modernia lämmitysteknologiaa yhdistettynä eleganttiin muotoiluun, joka sopii täydellisesti nykyaikaisiin koteihin. Sen valkoiseksi läpivärjätty betonikuori ja tyylikäs kolmilasinen hissiluukku tuovat minkä tahansa tilan sisustukseen raikkaan ja nykyaikaisen ilmeen. Suuren 180° tulinäkyvyyden ansiosta Contura i61A luo vertaansa vailla olevaa tunnelmaa ja lämpöä, joka kietoo isonkin tilan lämpimään syleilyynsä.

Tämän kiertoilmatakan suunnittelussa on keskitytty käytännöllisyyteen ja käyttäjäystävällisyyteen. Tulipesän pohjalla sijaitseva irrotettava tuhkalaatikko kääntöarinan alla tekee tuhkan poistamisesta nopeaa ja helppoa. Paloilman säätö on intuitiivista, kiitos luukun alapuolella sijaitsevan säätimen, mikä mahdollistaa täydellisen palamisen ja tehokkaan lämmönjakautumisen.

Contura i61A on suunniteltu erityisesti suoralle seinälle asennettavaksi, tarjoten samalla joustavuutta sijoittelussa ja maksimaalista sopeutumista eri tiloihin. Lisävarusteena saatava suojaseinäsarja laajentaa asennusmahdollisuuksia, mahdollistaen takan sijoittamisen myös palavarakenteista taustaseinää vasten turvallisuudesta tinkimättä.

Teknisesti edistynyt ja estetiikaltaan miellyttävä, Contura i61A kiertoilmatakka on suunniteltu nykyaikaisten, passiivivalmiudella varustettujen talojen tarpeisiin, joissa ilmanvaihtojärjestelmän aiheuttama alipaine saattaa olla haaste. Näin ollen se on ihanteellinen ratkaisu moderneihin koteihin, jotka vaativat tehokasta, mutta samalla tyylikästä lämmitysvaihtoehtoa.

Valitsemalla Contura i61A, valitset enemmän kuin pelkän lämmitysratkaisun – valitset kodin lämmön, mukavuuden ja tyylin uuden tason. Luo kotiisi lämpimän ja kutsuvan tunnelman tällä huippumodernilla ja visuaalisesti vaikuttavalla kiertoilmatakan mallilla.

Miksi Contura?

  • Conturan muotoilu, tuotekehitys ja asennus Ruotsissa
  • Valurautaluukut: Takkojen luukkuun kohdistuu suuria lämmönvaihteluiden aiheuttamaa rasitusta. Valurautaluukku pitää muotonsa rasituksista huolimatta.
  • Korkea hyötysuhde: Conturan takoissa on markkinoiden korkeimpia hyötysuhteita. Contura täyttää vuonna 2022 voimaan astuvan ekosuunnitteludirektiivin päästövaatimukset.
  • Puhdaspalotekniikka: Oikein ohjattu palamisilma pitää takan lasit puhtaana, päästöt pienenä ja tehot isona.
  • Kiertoilmatoiminto: Takka imee viileää huoneilmaa rakenteisiinsa ja puhaltaa sen lämpimänä ulos välittömästi. Lämpöä ei tarvitse odottaa ja se leviää itsestään nopeasti laajalle alueelle.
  • Helppokäyttöisyys: Palamisilman säätö on helppoa yhdellä vivulla. Ulosvedettävät tuhkalaatikot tuovat käyttömukavuutta huomattavasti

 

i60 mitat

Energiamerkintä

Ominaisuus Arvo
Korkeus (mm) 1570
Leveys (mm) 590
Syvyys (mm) 500
Nettopaino (kg) 275
Järjestelmän tehokkuusluokka tilanlämmityksessä A+
Polttopuun enimmäispituus (cm) 33
Suurin lämmitettävä pinta-ala (m²) 150
Teho (kW) 6
Hyötysuhde (%) 81
Savupiipun liitäntä Edellä, Takana
Takaisin ylös