Contura i61 kiertoilmatakka

Contura i61 kiertoilmatakka tarjoaa modernia suunnittelua ja huippuluokan lämmitysteknologiaa, joka sopii täydellisesti niin perinteisiin kuin nykyaikaisiin koteihin.

5395,00 5495,00 

8-10 arkipäivää

Contura i61 kiertoilmatakka tarjoaa modernia suunnittelua ja huippuluokan lämmitysteknologiaa, joka sopii täydellisesti niin perinteisiin kuin nykyaikaisiin koteihin. Sen kestävä teräskuori, yhdistettynä ainutlaatuiseen kolmilasisen hissiluukun muotoiluun, ei ainoastaan varmista tehokasta lämmönjakoa, vaan luo myös visuaalisen keskipisteen tilaan. Tämä takka on saatavilla kahdessa värivaihtoehdossa: syvä musta, joka tarjoaa dramaattisen vastakohdan tulen loimulle ja luo voimakkaan lämpimän tunnelman, sekä raikas valkoinen, joka heijastaa skandinaavista estetiikkaa ja tuo tilaan ilmavan ja kutsuvan vaikutelman.

Contura i61:n suuri 180° tulinäkyvyys ei ainoastaan lisää huoneen lämpöä, vaan myös rikastuttaa tilaa ainutlaatuisella tunnelmalla, tekee suurestakin tilasta kutsuvan. Irrotettava tuhkalaatikko tulipesän pohjalla ja kätevä paloilman säätö luukun alapuolella tekevät tämän kiertoilmatakan käytöstä ja ylläpidosta helppoa ja vaivatonta.

Tämän monipuolisen takan suunnittelussa on otettu huomioon myös asennusjoustavuus. Contura i61 soveltuu erinomaisesti suoralle seinälle asennettavaksi ja tarjoaa lisävarusteena suojaseinäsarjan, mikä mahdollistaa asennuksen jopa palavarakenteista taustaseinää vasten. Tämä tarjoaa monia mahdollisuuksia takan sijoitteluun kotisi eri tiloissa, parantaen sekä turvallisuutta että asennusmahdollisuuksia.

Contura i61 yhdistää skandinaavisen muotoilun, edistyksellisen lämmitysteknologian ja käyttöjoustavuuden, tarjoten täydellisen lämmitysratkaisun, joka täyttää vaativankin käyttäjän tarpeet. Valitsemalla tämän kiertoilmatakan voit nauttia lämpimistä hetkistä ja luoda kodistasi entistä viihtyisämmän paikan.

Katso myös isompi malli i51!

Katso myös kulmamalli i41!

Miksi Contura?

  • Conturan muotoilu, tuotekehitys ja asennus Ruotsissa
  • Valurautaluukut: Takkojen luukkuun kohdistuu suuria lämmönvaihteluiden aiheuttamaa rasitusta. Valurautaluukku pitää muotonsa rasituksista huolimatta.
  • Korkea hyötysuhde: Conturan takoissa on markkinoiden korkeimpia hyötysuhteita. Contura täyttää vuonna 2022 voimaan astuvan ekosuunnitteludirektiivin päästövaatimukset.
  • Puhdaspalotekniikka: Oikein ohjattu palamisilma pitää takan lasit puhtaana, päästöt pienenä ja tehot isona.
  • Kiertoilmatoiminto: Takka imee viileää huoneilmaa rakenteisiinsa ja puhaltaa sen lämpimänä ulos välittömästi. Lämpöä ei tarvitse odottaa ja se leviää itsestään nopeasti laajalle alueelle.
  • Helppokäyttöisyys: Palamisilman säätö on helppoa yhdellä vivulla. Ulosvedettävät tuhkalaatikot tuovat käyttömukavuutta huomattavasti.
Ominaisuus Arvo
Korkeus (mm) 1570
Leveys (mm) 590
Syvyys (mm) 500
Nettopaino (kg) 195
Järjestelmän tehokkuusluokka tilanlämmityksessä A+
Polttopuun enimmäispituus (cm) 33
Suurin lämmitettävä pinta-ala (m²) 150
Teho (kW) 6
Hyötysuhde (%) 81
Savupiipun liitäntä Päällä, Takana

Energiamerkintä

 

Takaisin ylös