Narvi Kaamos

Puulämmitteisessä Narvi Kaamos -kiukaassa koruton muotoilu on toteutettu kestävin materiaalein. Ulkokuoren kulmikkuus, pelkistetty musta yläkehys ja kiukaan matta sävy luovat tyylikkään kiukaan.

626,00  (sis. Alv 25,5%)

5-10 arkipäivää

Puulämmitteisessä Narvi Kaamos -kiukaassa koruton muotoilu on toteutettu kestävin materiaalein. Ulkokuoren kulmikkuus, pelkistetty musta yläkehys ja kiukaan matta sävy luovat tyylikkään kiukaan. Kiuas on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.
Kiukaan iso kivimäärä 60kg parantaa löylyjä. Tuolla määrällä saavutetaan tasaiset ja miellyttävät löylyt. Valurautainen suuluukku isolla lasilla luo tunnelmaa ja helpottaa liekin seuraamista. Suuluukku on tukeva eikä väänny käytössä ja sen puista kahvaa on mukava käyttää.
Kiukaan ulkovaippa on maalattu. Maalin alla on kestävä korroosiolta suojattu teräslevy. Kiukaassa olevat säätöjalat helpottavat asennusta. Suuri ja vahva arina sekä paloilmanohjaus tulipesän takasuojalevyn kautta varmistavat tehokkaan ja puhtaan palamisen. Järeä 10 mm paksu tulipesän katto tekee kiukaasta luotettavan ja pitkäikäisen.

Narvi – Suomalaisia saunaperinteitä

Narvi on suomalainen kiuasvalmistaja, joka on tunnettu laadukkaista ja kestävistä sauna- ja kiuasratkaisuistaan. Narvi tarjoaa laajan valikoiman puu-, sähkö- ja savusaunakiukaita, jotka yhdistävät perinteisen suomalaisen saunakulttuurin moderniin teknologiaan. Yritys panostaa erityisesti energiatehokkuuteen, ympäristöystävällisyyteen ja käyttäjäystävällisyyteen. Narvin kiukaat ovat suunniteltu ja valmistettu Suomessa, mikä takaa niiden korkean laadun ja luotettavuuden.

Katso koko valikoima

Valmistajan kotisivut

Ominaisuus Narvi Kaamos 20
Löylyhuoneen koko 10–20 m³
Korkeus 76 cm
Säätövara ± 1,5 cm
Leveys 48 cm
Syvyys 50 cm
Kiukaan paino 65 kg
Kivimäärä 60 kg
Liitinhormin ulkohalkaisija 119 mm
Liitinhormin alareunan korkeus lattiasta 55,5 cm
Tulipesän katon vahvuus 10 mm
Ulkokuori Mattamusta
Sivuille 30 cm
Eteen 50 cm
Ylös 127 cm
Taakse 20 cm
Takaisin ylös