Puukiuas Misa KIVISET 11220 8-20 m³

MISA Kiviset 11220 on puulämmitteinen kiuas, joka sopii 8-20 m³ kokoisiin saunoihin. Sen suuri kivitila, joka ulottuu lähes lattianrajasta, jakaa tasaisesti lämpöä ja tuottaa pehmeät, kosteat löylyt.

1147,00  (sis. Alv 25,5%)

10 arkipäivää

MISA Kiviset 11220 on puulämmitteinen kiuas, joka sopii 8-20 m³ kokoisiin saunoihin. Sen suuri kivitila, joka ulottuu lähes lattianrajasta, jakaa tasaisesti lämpöä ja tuottaa pehmeät, kosteat löylyt. Kiuas on varustettu ruostumattomasta teräksestä valmistetulla verkkovaipalla, lasiluukulla sekä säätöjaloilla asennuksen helpottamiseksi. Vesisäiliö voidaan liittää kiukaan päälle, ja kiukaaseen mahtuu 200 kg kiviä.

Misa – Saunahullulle kansalle

Misan puulämmitteiset kiukaat valmistetaan Suomessa perinteitä kunnioittaen. Tuotteiden laatu on tunnettu ja se on yritykselle kunnia-asia. Misa on panostanut erityisesti tuotteiden kestävyyteen ja käyttömukavuuteen, ympäristöystävällisyyttä unohtamatta. Kaikki puulämmitteiset kiukaat ovat CE-merkittyjä ja Avainlippu-tuotteita.

Misan vankkaa puukiuasperinnettä on kiukaan tulenkierrätysjärjestelmä, jonka avulla kiuas ja sauna lämpenevät lyhyessä ajassa valmiiksi pienellä puumäärällä. Puukiukaissa on kolmionmuotoiset palokammiot, jotka muodostavat hehkuvat kosketuspinnat kiuaskiville. Erillinen kivipesä ja tulipesä takaavat oikean ilmankierron sisäosan ympärille. Näin kivet ja sauna lämpenevät oikeassa suhteessa sekä kiukaan sisäosan käyttöikä pitenee.

Vuosien suunnittelun ja käyttökokemuksien perusteella kehitetyt kiukaat ovat Suomen parhaimmistoa testeilläkin mitattujen arvojen perusteella. Esimerkiksi kaikkien perinteisten puulämmitteisten kiukaiden hyötysuhde on yli 74 %.

Saunan koko, m³ 15 – 30
Tulipesän ainevahvuus, mm 4-8
Leveys x syvyys x korkeus, mm 450 x 520 x 850
Hormiliitännän ulkohalkaisija, mm 112
Hormiliitäntä
takaa / sivulta, lattiasta aukon alareunaan, mm
690, ilman säätöjalkoja

695-735 säätöjaloilla

Hormiliitäntä mahdollisuus 11308:
takaa / päältä11308O:
edestä katsottuna oikealta sivulta
/ takaa / päältä
(sivuliitäntä 85 mm kiukaan takareunasta aukon takareunaan)

11308V:
edestä katsottuna vasemmalta sivulta
/ takaa / päältä
(sivuliitäntä 85 mm kiukaan takareunasta aukon takareunaan)

Ulkovaippa rst / emali / lasiluukku
Kivimäärä, kg 50, suositeltu kivikoko alle 10 cm
Kiukaan paino ilman kiviä, kg 78
Suojaetäisyydet, eteen, sivuille, taakse, kattoon, mm 500, 400, 400, 1250
suojaetäisyyksiä voidaan pienentää Misan palosuojaustuotteillalattia oltava palamatonta materiaalia (min. 6 cm paksuinen betonilaatta) tai se on suojattava Misan kiuasalustalla
HUOM! Myös vesieristetty lattia tulee suojata.
Polttopuun koko pituus n. 33 cm

(tulipesän syvyys 42 cm)

Suoritustasoilmoitus, CE-merkinnän tarkemmat tiedot

 

 

Takaisin ylös