Planika Box Laurent biotakka

7954,00 12313,00 

Tyhjennä

Planika Box Laurent on tyylikäs ja moderni biotakka, joka tarjoaa tunnelmallisen ja ympäristöystävällisen tulen sisätiloihin. Tämä biotakka käyttää polttoaineena etanolia, joka palaa puhtaasti ja tehokkaasti Clean Fire -teknologian avulla. Clean Fire -teknologia vähentää merkittävästi polttoaineen kulutusta ja päästöjä, mikä tekee tästä biotakasta ympäristöystävällisen ja taloudellisen valinnan. Planika Box Laurent takan pinta on valmistettu Dekton-levystä, joka muistuttaa marmoria.

Planika Box Laurent on helppokäyttöinen ja turvallinen. Biotakka on varustettu automaattisella sammutustoiminnolla, joka estää tulen leviämisen ja ylikuumenemisen. Lisäksi biotakka on varustettu kaukosäätimellä, joka mahdollistaa tulen säädön ja sammuttamisen etäältä.

Planika Box Laurentin minimalistinen muotoilu sopii monenlaiseen sisustukseen. Tämän biotakan avulla voit luoda tunnelmaa ja lämpöä kotiisi tai toimistoon. Planika Box Laurent on valmistettu korkealaatuisesta teräksestä, mikä takaa sen kestävyyden ja pitkän käyttöiän.

Miksi Planika? 

Planika on biotakkojen edelläkävijä. Tuotteissa hyödynnetään uusinta teknologiaa ja lähes kaikki mallit ovatkin automatisoituja. Planikan takoissa on polttoaineen määrän tunnistavat sensorit, jotka kertovat milloin takkaa tulee täyttää. Polttoaineen lisääminen on yksinkertaista automattiseen pumpun avulla, joka toimitetaan takan mukana. Planikan takoissa on integroidut hallintapaneelit, joten takan sytyttäminen ja sammuttaminen tapahtuu käytännössä vain nappia painamalla. Osaan takoista on saatavilla lisävarusteita kuten WiFi-yhteys ja integrointimahdollisuus kodin älyjärjestelmään. Planikan takat ovat helppo asentaa itse.

Takan yhteydessä suosittelemme tilattavaksi Planikan omaa bioetanolia!

Tyhjennä
Takaisin ylös