Asiakaskokemukset ja referenssit

Jaakko Ojamo

”Eumer Sea Panoraamaan Löysimme Suomen Sisustustakalta juuri sopivan mallin tilaamme ja erittäin kilpailukykyiseen hintaan, takka lämmittää tehokkaasti ja nopeasti. Tule kokemaan itse miten takkatuli lumoaa sinut auringonlaskun tunnelmissa aavan meren rannalla niin kesällä kuin talvella ympäri vuoden”

Toimitimme kohteeseen Nordpeis Havanna takan ja teräshormin. Pienikokoinen Nordpeis Havanna ei vie paljon tilaa, mutta tuottaa kuitenkin tehokkaasti lämpöä tälle terassille.

Nordpeis Havanna terassilla talvisissa maisemissa.

Tove Sundström-Kortetmäki

Tove Sundtröm-Kortetmäelle asennettiin uudisrakennukseen Contura 35 korkea valkoinen ja Premodul savupiippu. Pienikokoinen takka toimii tilassa osana sisustusta yhtenä huonekaluna. Kiertoilmatakalla saadaan tilaan nopeasti miellyttävää lämpöä ja tunnelmaa. Palamisilmansäädön ansiosta takkaa voi polttaa myös pienellä teholla pitkään ja nauttia tulen luomasta tunnelmasta.

Marko Kekki

”Suomen Sisustustakasta saa asiantuntevan palvelun suunnittelusta toteutukseen. Kaikki meni sovitulla tavalla.”

Marko Kekille asennettiin Schmid Lina 10057 h TV tilanjakajaksi olohuoneen ja keittiön välille. Lisäksi asensimme kohteeseen Schiedelin Rondo harkkopiipun. Läpiluukullisesta takasta tulesta voi nauttia useammalta suunnalta. Kiertoilmatakka toimii tässä kivitalossa lisälämmönlähteenä maalämmön rinnalla varastoiden tuotetun lämmön talon kivirakenteisiin.

Lina TV tunnelimallinen takkasydän jakamassa tilaa olohuoneen ja keittiön välillä.

Antti N.

”Voin lämpimästi suositella Suomen Sisustustakkaa. Sisustustakassa on laaja mallivalikoima, sain asiantuntevia neuvoja ja lopputulos on todella hyvä. Takka on moderni ja sopii loistavasti sisustukseemme.”

Nordpeis Ronda ja Premodul savupiippu asennettiin keskelle olohuonetta josta tuli näkyy hienosti kaikkiin suuntiin. Takan halkaisija on vain 60cm joten se ei vie liikaa tilaa olohuoneesta vaan istuu tilaan kuin moderni huonekalu.

Valkoinen Nordpeis Ronda ja Premodul savupiippu olohuoneessa.

Anne Lammi

”Suosittelen takkaprojektiin Suomen Sisustustakkaa laadukkaiden tuotteiden ja asiantuntevan palvelun johdosta. Erinomaista palvelua olivat havainnekuvat (sketch-up -kuvat) takkaratkaisustamme. Ne auttoivat meitä hahmottamaan parhaan vaihtoehdon.”

Tähän uudiskohteeseen suunniteltiin takka tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa käyttämällä mm. Sketch-up 3D mallinnusta.Takaksi valittiin Ekko U 55(67)57 h takkasydän ja kuoret rakennettiin Silca levystä. Keittiön ja olohuoneen välille asennettu takka valaisee tilan isosta kolmeen suuntaan auki olevasta hissiluukusta. Takan pintamateriaali on sama kuin seinissä luoden näin yhtenäisen ilmeen.

Valkoiseksi pinnoitettu 3-lasinen Schmid takkasydän.

Tero Raij

”Suomen Sisustustakka oli oikea valinta takkatoimittajaksi. Monipuolisesta, laadukkaasta valikoimasta oli helppo löytää tarpeisiimme sopiva takka kilpailukykyiseen hintaan. Saimme myös asiantuntevan palvelun ja pienet vastaan tulleet yllätyksetkin saatiin hoidettua hienosti.”

Contura i51 Artstone Natural ja Premodul savupiippu asennettiin tähän uudisrakennukseen tilan keskelle. Integroidun suojaseinän ansiosta takka voitiin asentaa suoraan puuseinään kiinni jolloin takan syvyys on vain 50cm.

Conturan harmaa i51 elementtitakka olohuoneessa

Petteri & Mari Sirva

“Schmid tuotteiden laatu vakuutti meidät. Kaikki on toiminut Suomen Sisustustakka Oy:n kanssa niin kuin on pitänytkin, ilman mitään ongelmia.”

Petteri ja Mari Sirvalle asennettiin olohuoneeseen iso kolmilasinen takka Schmid Ekko U 84(34)57 h takkasydämellä. Iso tulipesä lämmittää tilan ja tulinäkyvyys on loistava koko olohuoneeseen ja keittiöön. Takan lisäksi asensimme kohteeseen Schiedel Permeter smooth teräshormin.

Schmid Ekko U 84 kolmilasinen takkasydän olohuoneessa.

Maria Söderlund-Kroath

”Suomen Sisustustakasta saimme loistavaa palvelua takan ja savupiipun hankinnassa, laadukkaat tuotteet ja asiantunteva myyjä täyttivät kaikki odotuksemme.”

Asensimme kohteeseen Contura i50 takkasydämen ja suunnittelimme yhdessä asiakkaan kanssa kokonaisuuden jossa tv-taso yhdistettiin takkaan. Rakensimme tv-tason samasta Silca levystä mitä käytetään takkasydämien kuorimateriaalina. Lisäksi asensimme kohteeseen Premodul savupiipun.

Contura i50 kiertoilmatakka yhdistettynä tv-tasoon.

Asuntomessukohteet 2023

Asuntomessut järjestettiin vuonna 2023 Loviisan Kuningattarenrannassa. Messut ovat asumisen ja sisustuksen vuotuinen suurtapahtuma, jossa olemme vuosittain mukana. Tänä vuonna toteutimme takat viiteen eri kohteeseen. Messuille meni mm. biotakka, leijuva takka, varaava takka ja kiertoilmatakka. Tutustu projekteihin alta!

 

 

Katso asuntomessukohteet!
Musta leijuva takka asuntomessuilla.

Antaa kuvien puhua puolestaan!

Takaisin ylös