JC Bordelet Calista 917

Ranskassa tilauksesta valmistettava laadukas katosta roikkuva takka.

Noin 6 kuukautta.

Tarjouspyyntö

  • Max. tiedoston koko: 128 MB.

JC Bordelet Calista 917 on tyylikäs design takka, jonka linjakas muotoilu on saanut inspiraation avaruuskapselista. Calista 917 on saatavilla seinämallina, jolloin tulinäkymä on yhteen suuntaan. Lisäksi takka on saatavilla keskelle huonetilaa sijoitettavana mallina. Voit valita luukun joko yksilasisena tai tunnelimallina. Keskelle huonetilaa sijoitettavan mallin voi valita myös pyörivänä. Takka on mahdollista varustaa korvausilmahormilla.

Takan väri on valittavissa RAL-värikartan mukaan. Kyseessä on tilauksesta valmistettava tulisija, joka myydään tarjouspyyntöjen perusteella.

Lataa ALV 0 kuluttajahinnasto tästä!

JC Bordelet – Käsityötä Ranskasta

JC Bordelet on arvostettu ranskalainen takkavalmistaja, joka on tunnettu innovatiivisesta lähestymistavastaan ja poikkeuksellisesta käsityötaitojensa soveltamisesta takkojen suunnittelussa ja valmistuksessa. Vuonna 1975 perustettu yritys on erikoistunut luomaan ainutlaatuisia, käsintehtyjä takkoja, jotka yhdistävät modernin muotoilun ja perinteisen ranskalaisen metallityön taidon.

JC Bordelet’n takat ovat tunnettuja niiden poikkeuksellisesta muotoilusta, joka poikkeaa perinteisistä malleista tarjoten elegantteja ja usein rohkeita geometrisia muotoja, jotka tekevät niistä enemmän kuin pelkkiä lämmönlähteitä – ne ovat myös taideteoksia. Yrityksen designfilosofia korostaa avotulen estetiikkaa ja tunnelmaa, ja se pyrkii luomaan takkoja, jotka ovat paitsi tehokkaita lämmittäjiä, myös keskeisiä elementtejä sisustuksessa.

Teknologian suhteen JC Bordelet ei tee kompromisseja, sillä he käyttävät vain parhaita materiaaleja ja uusimpia teknologioita varmistaakseen, että jokainen takka ei ainoastaan täytä vaan ylittää energiatehokkuus- ja ympäristöstandardit. Tämä sitoutuminen laatuun ja kestävään kehitykseen resonoi niin yksityisten kotitalouksien kuin suurempien projektienkin asiakkaiden kanssa.

JC Bordelet’n maine on kasvanut vuosikymmenten ajan, ja sen takat ovat nyt haluttuja ympäri maailmaa. Yritys jatkaa innovatiivisten ratkaisujen kehittämistä, jotka mukautuvat nykyaikaisiin asumistarpeisiin samalla kun ne kunnioittavat perinteistä ranskalaista käsityöläisperinnettä.

Halkaisija: 79 cm

Puun koko: 33 cm

Nimellisteho: 9,3 kW

Hyötysuhde: 75 cm

CO-pitoisuus: 0,09%

Hiukkaspäästöt: 35 mg/Nm³

 

Takaisin ylös