Asuntomessut Loviisassa 7.7 – 6.8.2023

Vuonna 2023 Loviisa toivottaa vieraat tervetulleeksi asuntomessuille, jotka pidetään upealla Kuningattarenrannan asuinalueella. Tämä merellinen alue sijaitsee Loviisanlahden itäisellä rannalla ja tarjoaa asukkailleen poikkeuksellisen edustavan ja viihtyisän ympäristön. Kuningattarenranta on ainutlaatuinen asuinalue, joka mahdollistaa omarantaisen asumisen kaupungin lähes keskustassa. Asukkailla on mahdollisuus nauttia merellisestä elämästä ja upeista näkymistä vastarannalla sijaitsevaan historialliseen alakaupunkiin, jonka juuret juontavat aina 1700-luvulle asti.

Sisustustakan messukohteet

Kohde 10 – Villa Kuningatar

Villa Kuningar on moderni rakennus, joka on suunniteltu yksinkertaiseksi ja massaltaan selkeäksi. Rakennuksen muotokieli pyrkii korostamaan kahta päällekkäistä kuutiota. Tämä ajatus ilmenee myös materiaalivalinnoissa: alakerta on rapattu ja yläkerta on puuverhoiltu. Talo on sijoitettu merenrantatontille, josta avautuvat upeat näkymät merelle jokaisesta asuinhuoneesta.

Upea kohde vaatii upean takan. JC Bordelet:in Tatiana 997 istuu kohteen sisustukseen ja yleiseen tyyliin täydellisesti. Takan kookas ja avoin tulipesä antaa laajan tulinäkyvyyden ja valoa huoneistoon vuoden pimeimpinä iltoina. Villa Kuningattaren takka on musta, mutta Tatianan saa myös muissa väreissä. Bordelet:in takkoihin suositellaan asennettavaksi hormi-imuria, joka varmistaa hormin vedon.

Kaikki JC Bordeletin mallit valmistetaan käsityönä & tilauksesta Ranskan Montpellierissa. Tatianan lisäksi saatavilla on mm. seinämalleja.

 

Katso JC Bordelet valikoima
Kuvakollaasi JC Bordeletin mustasta Tatiana 997 takasta Loviisan asuntomessukohteessa Villa Kuningatar.

Kohde 11 – Villa Sten

Rantatontilla sijaitsevassa Villa Sten:issä oli tavoitteena tarjota mahdollisimman monesta tilasta upeat näkymät merelle ja vastarannan kaupunkisiluettiin. Heti taloon astuttaessa avautuvat upeat merinäkymät, ja muutaman askeleen alempana sijaitsevat oleskelutilat, kuten avokeittiö, olohuone ja ruokailutila. Tässä tilassa on pyritty luomaan valoisuutta, avaruutta ja jatkuvuutta. Viistoon nouseva sisäkatto, lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat ja liukuoven kautta pääsy talon levyiselle upealle terassille luovat tilaan avaruuden ja yhteyden ulkotiloihin.

Toimitimme kohteeseen lyhyessä ajassa suureen suosioon nousseen Norpdeis Salzburg R takan. Pyöreä varaava takka näkyy ja luo edustavan vaikutelman heti taloon astuttaessa. Pyöreä muoto mahdollistaa takan sijoittamisen seinustan keskikohtaan, jolloin tulinäkyvyys kattaa suuremmankin huonetilan. Valkoiseksi maalattu takka täydentää muutenkin vaaleahkoa sisustusta, jonka lisäksi musta hormi tuo tarvittavaa kontrastia.

Nordpeisin Salzburg-sarjan takat maalaat haluamallasi värillä. Ihan niin monta kertaa, kuin haluat.

Katso Nordpeisin varaavat takat
Valkoinen Nordpeis Salzburg R asuntomessuilla.

Kohde 12 – Cabin Havsstrand

Cabin Havsstrand on tyylikäs yksikerroksinen, seinärakenteeltaan muoviton ekopuutalo. Talo on saanut inspiraationsa vuosisadan puolivälin modernismista ja sen muotoilu on ajatonta. Talosta on loistavat näkymät merelle, sillä koko lahden puoleinen seinä on ikkunaa. Itse sisustus talossa on yhdistelmä uutta ja vanhaa. Värimaailma on saanut inspiraationsa taloa ympäröivästä luonnosta.

Toimitimme kohteeseen Contura i60 takkasydämen yksilöllisellä kuorimateriaalilla. Conturan i60 on tyylikäs 3-lasinen takkasydän hissiluukulla. Kuoret ovat rakennettu silca-levystä ja ulottuvat kattoon asti. Kokonaisuuden muotoilu on ajaton ja istuu todella hyvin talon muuhun sisustukseen.

Katso Conturan takkasydämet!
Kiertoilmatakka Cabin Havsstrand kohteessa Asuntomessuilla.

Kohde 15 – Queen’s stone

Queen’s Stone on upea täystiilitalo, joka tarjoaa asukkailleen ainutlaatuisen ympäristön nauttia luonnonläheisestä elämäntyylistä. Talo on suunniteltu kahdessa tasossa, ja sen ympärille on rakennettu tilava terassi, joka ulottuu koko talon ympäri. Tämä antaa asukkaille mahdollisuuden nauttia ulkoilmasta ja upeista näkymistä ympäröivään maisemaan talon joka puolella. 

Kohteeseen valikoitui kaksi Nordpeisin Praha takkaa. Takat ovat sijoiteltu selät vastakkain, toinen sisälle ja toinen terassille. Itse sijoittelu luo jo tietynlaisen illuusion, joka täytyy nähdä itse. Takat ovat maalattu mustiksi ja ne istuvatkin loistavasti talon tummanpuhuvaan sisustukseen. Kiertoilmatakat lämmittävät isommankin kohteen tehokkaasti ja varmaa on ainakin se, että tässä kohteessa ei palella. Olit sitten sisällä tai ulkona.

Katso Nordpeisin kiertoilmatakat!
Kaksi Nordpeis Praha kiertoilmatakkaa asuntomessuilla.

Kohde 17 – Villa Havet

Yksikerroksinen Villa Havet on suunniteltu luomaan suojaisan ja samalla upeasti merelle avautuvan oleskelupihan yhdessä piharakennuksen kanssa. Tämä mahdollistaa asukkaille rauhallisen ja yksityisen ulkoilma-alueen, josta voi samalla nauttia upeista merinäkymistä.

Asuinhuoneet ja aputilat on taitavasti ryhmitelty avoimen ruokailu- ja oleskelutilan ympärille. Tämä luo tilan, jossa perhe ja vieraat voivat kokoontua yhteen ja viettää aikaa yhdessä. Avoimuus edistää myös luonnonvalon ja näkymien virtaamista sisätiloihin, mikä luo valoisan ja avoimen tunnelman.

Toimitimme kohteeseen Planika FLA 3 biotakan. Automaattinen biotakka sopii moderniin rakennukseen loistavasti. Takka syttyy ja sammuu helposti kaukosäätimellä ja se on liitettävissä myös langattomaan verkkoon. Biotakan ympärille on rakennettu kuoret Silca-levystä. Takan ympäristöön on myös “naamioitu” kantava palkki, jota ei edes ensisilmäyksellä huomaa.

 

Katso kaikki Planikan biotakat!
Vaalea päällä oleva biotakka Asuntomessuilla.

Ota yhteyttä

Takaisin ylös