Camina S23 GO varaava takka

Tilaustuote. Toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

9699,00  (sis. Alv 24%)

Camina S23 GO on varaava takka kulmaluukulla. Takkasydämessä on Schmid Ekko GO 45(45)57 takkasydän. Takan varaava materiaali on betonia, joka on maalattavissa haluamallasi värillä. Kulmaluukku antaa laajan tulinäkyvyyden ja takka onkin helposti sijoiteltavissa erilaisiin kohteisiin. Voit liittää hormin takkaan päältä tai takaa. Takka luovuttaa yhdellä lämmityskerralla vähintään 12 tuntia lämpöä, joten se tukee loistavasti kodin muuta lämmitysjärjestelmää.

Miksi Camina-Schmid?

Camina-Schmid on saksalainen takkavalmistaja, jonka tuotteisiin kuuluu tulisijat, takkasydämet ja paljon muuta. Yrityksellä on vuosien kokemus tulisijoista ja täydellisen palotekniikan aikaansaamisesta, mikä heijastuu tuotteiden laadussa. Kaikki yrityksen takat valmistetaan Saksassa erittäin tiukkojen laatukriteerien alla. Schmid ja Camina olivat ennen omia brändejään, mutta nykyään ne toimivat saman katon alla.

Caminan takat on valmiita tuotteita, joissa on Schmidin takkasydän. Selkeät linjat ja suuret lasiluukut tekevät tuotteista ajattomia ja mukautuvia erilaisiin tiloihin. Caminan takkojen varaavuus perustuu takkasydämen ympärillä oleviin betonielementteihin, jotka voit maalata haluamallasi värillä. Paksut betonielementit luovuttavat lämpöä mukavasti yön yli.

Caminan GO-tuotesarja voitti vuonna 2021 “German Design Award” palkinnon. 

Takaisin ylös