Camina S24 GO varaava takka

Tilaustuote. Toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

9071,00  (sis. Alv 24%)

Camina S24 GO on palkittu varaava takka perinteisellä muotoilulla. Takka on lähes kaksi metriä korkea, joten se sopii myös korkeampaan huonetilaan. Ajaton muotoilu ja maalattavissa oleva betonikuori antaa takalle mukautumiskykyä. Takka koostuu betonielementeistä ja laadukkaasta Lina GO 4557 takkasydämestä. Takka luovuttaa lämpöä noin 12 tuntia, joten se tukee erinomaisesti kodin muuta lämmityjärjestelmää. Liitettävissä hormiin päältä tai takaa.

Miksi Camina-Schmid?

Camina-Schmid on saksalainen takkavalmistaja, jonka tuotteisiin kuuluu tulisijat, takkasydämet ja paljon muuta. Yrityksellä on vuosien kokemus tulisijoista ja täydellisen palotekniikan aikaansaamisesta, mikä heijastuu tuotteiden laadussa. Kaikki yrityksen takat valmistetaan Saksassa erittäin tiukkojen laatukriteerien alla. Schmid ja Camina olivat ennen omia brändejään, mutta nykyään ne toimivat saman katon alla.

Caminan takat on valmiita tuotteita, joissa on Schmidin takkasydän. Selkeät linjat ja suuret lasiluukut tekevät tuotteista ajattomia ja mukautuvia erilaisiin tiloihin. Caminan takkojen varaavuus perustuu takkasydämen ympärillä oleviin betonielementteihin, jotka voit maalata haluamallasi värillä. Paksut betonielementit luovuttavat lämpöä mukavasti yön yli.

Caminan GO-tuotesarja voitti vuonna 2021 “German Design Award” palkinnon. 

s24-go-line_tekniset tiedot

Mitat: 1995 x 615 x 615

Paino: 690 kg

Takaisin ylös