Camina S25 GO varaava takka

Tilaustuote. Toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

10902,00  (sis. Alv 24%)

Camina S25 GO on moderni läpiluukullinen varaava takka. Takan rakenne koostuu betonielementeistä ja takkasydämestä. Takkasydän tässä mallissa on Lina GO TV 4557. Takka toimitetaan betonin värisenä, eli voit maalata sen haluamallasi värillä. Tunnelimallisen takkasydämen myötä takka on todella näyttävä kokonaisuus, joita on harvoin tarjolla varaavien takkojen kategoriassa. Takka on mahdollista kytkeä hormiin sivulta tai päältä.

Miksi Camina-Schmid?

Camina-Schmid on saksalainen takkavalmistaja, jonka tuotteisiin kuuluu tulisijat, takkasydämet ja paljon muuta. Yrityksellä on vuosien kokemus tulisijoista ja täydellisen palotekniikan aikaansaamisesta, mikä heijastuu tuotteiden laadussa. Kaikki yrityksen takat valmistetaan Saksassa erittäin tiukkojen laatukriteerien alla. Schmid ja Camina olivat ennen omia brändejään, mutta nykyään ne toimivat saman katon alla.

Caminan takat on valmiita tuotteita, joissa on Schmidin takkasydän. Selkeät linjat ja suuret lasiluukut tekevät tuotteista ajattomia ja mukautuvia erilaisiin tiloihin. Caminan takkojen varaavuus perustuu takkasydämen ympärillä oleviin betonielementteihin, jotka voit maalata haluamallasi värillä. Paksut betonielementit luovuttavat lämpöä mukavasti yön yli.

Caminan GO-tuotesarja voitti vuonna 2021 “German Design Award” palkinnon. 

 

 

s25-go-line_tekniset tiedot

Mitat: 1995 x 615 x 615

Paino: 650 kg

 

Takaisin ylös