Camina S3 puolivaraava kiertoilmatakka

Tilaustuote. Toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

6981,00  (sis. Alv 24%)

Camina S3 on puolivaraava kiertoilmatakka kulmaluukulla. Takka on linjoiltaan symmetrinen takkasydämen sijaitessa keskellä takkaa. Takka on kompakti ja vie lattia-pinta alaa todella vähän, joten se sopii myös pienempiin tiloihin. Kulmaluukulla saat laajan tulinäkyvyyden, joten sijoittelu on helppoa. Camina S3 koostuu takkaelementeistä ja takkasydämestä. Tässä takassa lämmityspuolesta huolehtii Ekko 34(34)57 saranaluukulla, luukun kätisyys vaihdettavissa. Saatavilla myös hissiluukulla. Takka voidaan liittää hormiin päältä tai takaa. Takka toimitetaan betonin värisenä, jonka jälkeen voit maalata sen haluamallasi värillä.

Miksi Camina-Schmid?

Camina-Schmid on saksalainen takkavalmistaja. Yrityksellä on vuosien kokemus tulisijoista ja täydellisen palotekniikan aikaansaamisesta, mikä näkyy tuotteiden laadussa ja asiakastyytyväisyydessä. Kaikki yrityksen takat valmistetaan Saksassa erittäin tiukkojen laatukriteerien alla. Schmid ja Camina olivat ennen omia brändejään, mutta nykyään ne toimivat saman katon alla.

Laaja ja laadukas tuotevalikoima

Camina-Schmidin tuotevalikoimaan kuuluu: takkasydämet, takat, avotakkaan asennettavat takkakasetit, takkaluukut ja tuotteiden lisävarusteita. Lisäksi yritys täyttää asiakkaiden erikoisimmatkin toivomukset mittatilaustuotteilla. Kokonaisvaltaiseen lämmitykseen yritys tarjoaa myös vesikiertoisia takka- sekä lämpösydämiä, jotka liitetään lämminvesivaraajankautta osaksi koko talon lämmitysjärjestelmää. 

S3-tekniset-tiedot

Mitat: 1877 x 600 600

Paino: 340 kg

 

Takaisin ylös