Contura 886 Style kiertoilmatakka

Contura 886 Style on suosittu pilarijalkainen, kompakti ja tehokas kiertoilmatakka isoilla sivulaseilla varustettuna!

2795,00 3095,00 

Tyhjennä

Noin 8-10 arkipäivää

Contura 886 Style on suosittu pilarijalkainen, kompakti ja tehokas kiertoilmatakka isoilla sivulaseilla varustettuna! Pilarijalan ansiosta tuli on nostettu korkeammalle, jolloin se myös näkyy paremmin huonekalujen yli. Contura 800 Style -sarja on saavuttanut äärimmäisen suuren suosion niin uudiskohteissa, vapaa-ajan asunnoissa kuin myös saneerauskohteissa.

Takan paloilma on helposti säädettävissä luukun alapuolella sijaitsevasta säätimestä. Contura 886 Style sopii parhaiten suoralle seinälle asennettavaksi, jolloin sivulasien tuomasta tulinäkyvyydestä päästään nauttimaan mahdollisimman paljon. Contura 886 Style kiertoilmatakasta on kaksi värivaihtoehtoa kolmella eri kansivaihtoehdolla ja kahdella eri luukkuviimeistelyllä. Contura 886 Style on vakiona perinteisellä valurautaluukulla. Halutessasi voit valita G-mallin luukun, joka on valurautarunkoinen luukku mustalla lasiviimeistelyllä.

Contura – Ruotsalaista laatua

  • Conturan muotoilu, tuotekehitys ja asennus Ruotsissa
  • Valurautaluukut: Takkojen luukkuun kohdistuu suuria lämmönvaihteluiden aiheuttamaa rasitusta. Valurautaluukku pitää muotonsa rasituksista huolimatta.
  • Korkea hyötysuhde: Conturan takoissa on markkinoiden korkeimpia hyötysuhteita. Contura täyttää vuonna 2022 voimaan astuvan ekosuunnitteludirektiivin päästövaatimukset.
  • Puhdaspalotekniikka: Oikein ohjattu palamisilma pitää takan lasit puhtaana, päästöt pienenä ja tehot isona.
  • Kiertoilmatoiminto: Takka imee viileää huoneilmaa rakenteisiinsa ja puhaltaa sen lämpimänä ulos välittömästi. Lämpöä ei tarvitse odottaa ja se leviää itsestään nopeasti laajalle alueelle.
  • Helppokäyttöisyys: Palamisilman säätö on helppoa yhdellä vivulla. Ulosvedettävät tuhkalaatikot tuovat käyttömukavuutta huomattavasti

 

Ominaisuus Arvo
Korkeus (mm) 1100
Leveys (mm) 465
Syvyys (mm) 365
Nettopaino (kg) 82
Järjestelmän tehokkuusluokka tilanlämmityksessä A+
Polttopuun enimmäispituus (cm) 33
Suurin lämmitettävä pinta-ala (m²) 120
Teho (kW) 5
Hyötysuhde (%) 81
Savupiipun liitäntä Päällä, Takana

886 mitat

Energiamerkintä

Pyydä tarjous!

Tarjouspyyntö

  • Max. tiedoston koko: 128 MB.
Tyhjennä
Takaisin ylös