Contura 810 Style kiertoilmatakka

Pieni ellipsinmuotoinen takka, jonka suuri luukku takaa hyvän tulinäkyvyyden. Style-päivitys tarkoittaa, että sen luukussa on suurempi lasi, josta tuli näkyy vielä paremmin.

2195,00 2495,00 

Tyhjennä

8-10 arkipäivää

Pieni ellipsinmuotoinen takka, jonka suuri luukku takaa hyvän tulinäkyvyyden. Style-päivitys tarkoittaa, että sen luukussa on suurempi lasi, josta tuli näkyy vielä paremmin.  Takka toimitetaan vakiona avoimella halkotilalla, joka on peitettävissä lisävarusteena saatavalla teräksisellä puutilan ovella.

Contura 810 Style on erittäin suosittu sivulasiton kiertoilmatakka. Se on lisäksi Conturan edullisin malli sekä samalla kompakti ja tehokas! Contura 800 Style -sarja on saavuttanut äärimmäisen suuren suosion niin uudiskohteissa, vapaa-ajan asunnoissa kuin myös saneerauskohteissa.

Contura 800 Style -sarja voitti vuonna 2020 arvostetun kansainvälisen IF Design Award -muotoilupalkinnon. Kilpailussa oli 7298 kilpailijaa 56 maasta.

810 Style on siro, helposti sijoitettava malli , joka mahtuu pienempiinkin tiloihin vaivatta. Paloilma on helposti säädettävissä luukun alapuolella sijaitsevasta säätimestä. Contura 810 kiertoilmatakka sopii erinomaisesti kulmaan tai suoralle seinälle asennettavaksi. Contura 810 Style kiertoilmatakasta on monta värivaihtoehtoa kolmella eri kansivaihtoehdolla ja kahdella eri luukkuviimeistelyllä. Contura 810 Style on vakiona perinteisellä valurautaluukulla. Halutessasi voit valita G-mallin luukun, joka on valurautarunkoinen luukku mustalla lasiviimeistelyllä.

Etsitkö mallia sivulaseilla? Katso Contura 856!

Etsitkö jotain hieman korkeampaa? Katso Contura 890!

Miksi Contura?

  • Conturan muotoilu, tuotekehitys ja asennus Ruotsissa
  • Valurautaluukut: Takkojen luukkuun kohdistuu suuria lämmönvaihteluiden aiheuttamaa rasitusta. Valurautaluukku pitää muotonsa rasituksista huolimatta.
  • Korkea hyötysuhde: Conturan takoissa on markkinoiden korkeimpia hyötysuhteita. Contura täyttää vuonna 2022 voimaan astuvan ekosuunnitteludirektiivin päästövaatimukset.
  • Puhdaspalotekniikka: Oikein ohjattu palamisilma pitää takan lasit puhtaana, päästöt pienenä ja tehot isona.
  • Kiertoilmatoiminto: Takka imee viileää huoneilmaa rakenteisiinsa ja puhaltaa sen lämpimänä ulos välittömästi. Lämpöä ei tarvitse odottaa ja se leviää itsestään nopeasti laajalle alueelle.
  • Helppokäyttöisyys: Palamisilman säätö on helppoa yhdellä vivulla. Ulosvedettävät tuhkalaatik
Ominaisuus Arvo
Korkeus (mm) 950
Leveys (mm) 465
Syvyys (mm) 365
Nettopaino (kg) 80
Järjestelmän tehokkuusluokka tilanlämmityksessä A+
Polttopuun enimmäispituus (cm) 33
Suurin lämmitettävä pinta-ala (m²) 120
Teho (kW) 5
Hyötysuhde (%) 81
Savupiipun liitäntä Päällä, Takana

810 mitat

Energiamerkintä

Kiinnostaisiko tarjous?

Tarjouspyyntö

  • Max. tiedoston koko: 128 MB.
Tyhjennä
Takaisin ylös