Cook King Burner

Cook King Burner puuhella yhdistää perinteisen puuhellan ja keittiön liesituulettimen toiminnot. Koko rakenne on erittäin vakaa ja kestävä.

326,00 458,00 

Tyhjennä

5-10 arkipäivää

Cook King Burner puuhella yhdistää perinteisen puuhellan ja keittiön liesituulettimen toiminnot. Täydellinen valinta kesäkeittiöön tai mökille. Koko rakenne on erittäin vakaa ja kestävä. Erittäin yksinkertaisen rakenteensa ansiosta hella on helppo käyttää ja huoltaa. Tämän tuotteen suurin etu on suunnittelun yksinkertaisuus. Hellan lisävarana on irrotettava tuhka-astia, joka helpottaa tulipesän puhdistamista tuhkasta. Sekä ylä- että alaovissa on sisäänrakennettu ilmansyöttösäädin.

Cook King – Hinta-laatusuhde kohdillaan

Cook King on Puolalainen brändi, joka on valmistanut ulkotulia ja grillejä yli 27 vuoden ajan. Cook King toimii kansainvälisesti ja tuotteita myydään Euroopan lisäksi Amerikassa, Aasiassa ja Afrikassa. Cook King on myynyt jo yli 50 000 tuhatta tulisijaa ympäri maailman.

Kaikki Cook Kingin tuotteet tehdään käsin Euroopassa. Tuotteissa käytetään raaka-aineena paksua terästä, mikä takaa tuotteiden pitkän iän. Tuotteiden hinta-laatusuhde on erinomainen ja tuotteiden reklamaatioprosentti onkin ainoastaan 0,05 %, mikä kertoo asiakastyytyväisyydestä.

Cook King on loistava esimerkki siitä, että laatua saa myös edullisesti. Hinta sisältää rahdin.

Leveys: 28 cm

Syvyys: 43 cm

Korkeus: 82 cm

Piipun halkaisija: 12 cm

Piipun mitat: 21 x 17 cm

Materiaalin paksuus: 1,5 mm

Paino: 18 – 34 kg

Materiaali: Teräs

Muut katsoivat myös

Tyhjennä
Takaisin ylös