Cook King Faro

Teräksestä valmistettu laadukas ulkotuli halkotilalla tuomaan lämpöä ja tunnelmaa iltoihin.

283,00  (sis. Alv 24%)

5-10 arkipäivää

Cook King Faro on teräksestä valmistettu näyttävä ja edullinen ulkotuli. Tämä takka sopii loistavasti pihalle tai terassille luomaan tunnelmaa pimeneviin iltoihin. Takka on valmistettu kokonaan teräksestä. Kaikki osat ovat hitsattu yhteen ja materiaalin paksuus on 1,5 mm, mikä tekee takasta erittäin vakaan ja jykevän. Teräs lämpiää nopeasti, jonka jälkeen se hehkuu lämpöä ympärilleen. Halkotila takan alaosassa tekee puiden säilytyksestä vaivatonta.

Oletko joskus nuotiolla kironnut savua, joka ärsyttää silmiä? Cook King Faron päällä on lyhyt hormi, joka ohjaa savukaasut ylöspäin, mikä tekee käyttökokemusta miellyttävän. Takka soveltuu täydellisesti esimerkiksi makkaranpaistoon.

Cook King – Hinta-laatusuhde kohdillaan

Cook King on Puolalainen brändi, joka on valmistanut ulkotulia ja grillejä yli 27 vuoden ajan. Cook King toimii kansainvälisesti ja tuotteita myydään Euroopan lisäksi Amerikassa, Aasiassa ja Afrikassa. Cook King on myynyt jo yli 50 000 tuhatta tulisijaa ympäri maailman.

Kaikki Cook Kingin tuotteet tehdään käsin Euroopassa. Tuotteissa käytetään raaka-aineena paksua terästä, mikä takaa tuotteiden pitkän iän. Tuotteiden hinta-laatusuhde on erinomainen ja tuotteiden reklamaatioprosentti onkin ainoastaan 0,05 %, mikä kertoo asiakastyytyväisyydestä.

Cook King on loistava esimerkki siitä, että laatua saa myös edullisesti. Hinta sisältää rahdin.

Halkaisija: 40 cm

Korkeus: 158 cm

Materiaalin paksuus: 1,5 mm

Materiaali: Teräs

Paino: 18,5 kg

 

Muut katsoivat myös

Takaisin ylös