Dimplex Haydn

1909,00  (sis. Alv 24%)

Tuotteen toimitusaika on noin 2-4 viikkoa.

Dimplex Haydn on romanttisen klassisen tyylinen, vaalealla viimeistelyllä ja korkealaatuisesta MDF:stä valmistettu manttelitakka. Sen kannessa on puujäljitelmä vaaleassa pähkinänsävyisessä värissä. Optiflame liekkiefekti takaa lähes aidolta näyttävän tuliefektin.

Tämä sähkötakka on lämmitystoiminnolla varustettu, mikä tarkoittaa sitä, että se ei ole vain kaunis koriste-esine, vaan myös tyylikkäästi muotoiltu lämmityslaite. Lämmitystoiminto on säädettävissä 0/1000/2000W, ja siinä on sisäänrakennettu lämpöpuhallin. Lämmitystoiminto ja liekkiefekti ovat myös erikseen kytkettävissä. Ohjauskytkimet ovat laitteessa ja säätö onnistuu myös kaukosäätimellä.

Takka on helppo asentaa, sillä manttelitakka on jo kasattu ja takkasydän on pakattu erikseen kuljetusturvallisuuden vuoksi. Sähköjohdon pituus on 1,5 metriä, ja se liitetään perinteiseen pistokkeeseen.

Tämän sähkötakan mitat ovat K 121 / L 141 / S 41 cm, ja se on väriltään vaalea. Tämä sähkötakka on CE-hyväksytty, ja sillä on kahden vuoden takuu.

Muut katsoivat myös

Takaisin ylös