Dimplex Lucia

434,00  (sis. Alv 24%)

Tuotteen toimitusaika noin 2-4 viikkoa.

Dimplex Lucia sähkötakka on täydellinen vaihtoehto perinteiselle takalle. Tämä takka on helppo asentaa ja se on käyttövalmis heti saapuessaan. Optiflame teknologia luo vilkkuvan ja liikkuvan liekin, joka näyttää ja tuntuu todelliselta takkatulelta. Lämmitystoiminto lämmittää huoneen jopa 2 kW teholla ja takassa on myös erikseen kytkettävissä oleva liekkiefekti ilman lämmitystoimintoa.

Tämä sähkötakka on erittäin käyttäjäystävällinen, sillä sitä voidaan ohjata kaukosäätimellä ja siinä on ylikuumenemissuoja. Se on myös turvallinen käyttää, eikä se vaadi hormia. Takka voidaan sijoittaa vapaasti seisovaksi tai integroida seinään tai takkamantteliin.

Jos haluat täydellisen tunnelman, Dimplex Lucia sähkötakkaan on saatavilla myös äänisyntetisaattori-lisävaruste, joka luo  ääneen perustuvan illuusion aidosta takasta. Bluetooth-yhteyden avulla voit vaihtaa tallennuksen milloin tahansa suosikkikappaleeseen. Tasaisen äänenvoimakkuuden säätimen ansiosta jokainen voi säätää palavan tulisijan äänen omiin tarpeisiinsa. Äänisyntetisaattorin mitat ovat 8 cm x 8,5 cm ja sen voi piilottaa myös laitteen sisään.

Dimplex Lucia sähkötakka on tyylikäs ja käytännöllinen lämmityslaite, joka luo aitoa takkatunnelmaa ilman vaivaa ja turvallisuusriskiä.

Muut katsoivat myös

Takaisin ylös