Dimplex Stockbridge

1171,00  (sis. Alv 24%)

Tuotteen toimitusaika noin 2-4 viikkoa.

Tämä Optimyst sähkötakka on erinomainen valinta kaikille, jotka haluavat nauttia aidoista tulen liekeistä ilman tulipalon riskiä tai savunmuodostusta. Tämä takka käyttää 3D vesihöyrytekniikkaa, joka luo todella realistiset liekkiefektit. Tulen intensiteetti on säädettävissä, ja se käyttäytyy kuten oikea tuli, mutta se ei polta eikä ole kuuma.

Tämä sähkötakka on myös erittäin tehokas lämmönlähde. Siinä on sisäänrakennettu lämpöpuhallin, ja lämmitysteho on säädettävissä 1000/2000W välillä. Lämmitys- ja liekkitoiminnot ovat erikseen kytkettävissä ja käytettävissä. Tämä sähkötakka on helppo asentaa, sillä se on pääosin valmiiksi koottu. Lisäksi siinä on siirreltävät puut tulisijassa, kaukosäädin ja ohjauspaneeli.

Jos haluat vieläkin realistisemman kokemuksen, voit hankkia lisävarusteena saatavan äänisyntetisaattorin, joka lisää takan vaikutelmaa entisestään. Äänisyntetisaattori on varustettu realistisella tallennuksella aidosta takasta, ja se voidaan piilottaa myös laitteen sisälle. Bluetooth-yhteyden avulla voit vaihtaa tallennuksen milloin tahansa suosikkikappaleeseen. Tämän sähkötakan takuu on 2 vuotta, ja se kattaa peruskoneen. Usvakoneyksikkö on kuluva elementti, ja se voidaan vaihtaa tarvittaessa. Muista käyttää puhdasta vettä, jotta usvakoneyksikkö kestää mahdollisimman pitkään.

Muut katsoivat myös

Dimplex Stockbridge on vapaasti seisova tyylikäs sähkötakka lämmitystoiminnolla.

Takaisin ylös