Nordpeis Salzburg R

Nordpeis Salzburg R on pilarimallinen varaava takka. Salzburg R luovuttaa lämpöä jopa 20 tuntia ja voit maalata sen haluamallasi värillä.

4720,00 5320,00 

Tyhjennä

2-3 viikkoa.

Salzburg R varaava takka on suunniteltu juuri sinulle, joka haluat tehokkaan, kestävän, ympäristöystävällisen sekä hyvältä näyttävän lämmityslaitteen. Pyöreä takka täydentää Nordpeisin suosittua Salzburg -takkamallistoa tehokkailla puhdaspalotekniikan ominaisuuksilla.

Takassa on vakiona kaikki mitä tarvitset: tuplakierto, yläliitokset, sytytyspelti, savupelti, tuhkalaatikko, puhdaspalotekniikka, kaasutiivis luukku. Takka voidaan liittää savupiippuun päältä, takaa tai sivulta. Takkaan voidaan tuoda palamisilma suoraan ulkoa lisävarusteena saatavan palamisilmaliitäntäsarjan avulla. Värin ja pinnoituksen voit valita juuri sinulle sopivaksi. Takan voit halutessasi joko maalata, rapata, slammata tai laatoittaa mieleiselläsi tavalla! Takka on saatavilla kahdella eri korkeudella, jonka lisäksi takkaan on ostettavissa korotusosa alle lisävarusteena.

  • Ei näkyviä saumoja, puhdas ilme ja piilotettu ilmanotto sokkelissa
  • Suuri, pinta-asennettu luukun lasi lisää takan ylellistä ilmettä, minkä lisäksi se takaa loistavan näkymän liekkeihin.
  • Ainutlaatuisen lämpöä varaavan PowerStone™-betoniytimen ansiosta takka vapauttaa lämpöä tasaisesti jopa 20 tunnin ajan viimeisen puiden lisäyksen jälkeen.
  • Uusi katalysaattoriteknologia vähentää päästöjä entisestään.

Nordpeis – Skandinaaviseen makuun

Nordpeis on norjalainen yritys, joka on erikoistunut korkealaatuisten tulisijojen ja kamiinoiden suunnitteluun, kehittämiseen ja valmistukseen. Yritys perustettiin 1980-luvulla, ja sen juuret ulottuvat vahvasti Norjan perinteisiin ja kulttuuriin, missä tulisijalla on ollut keskeinen rooli kotien lämmittämisessä ja viihtyisyyden luomisessa vuosisatojen ajan.

Nordpeis panostaa innovatiiviseen suunnitteluun ja teknologiaan, tarjoten tuotteita, jotka eivät ainoastaan täytä korkeimpia lämmitystehokkuuden ja ympäristöystävällisyyden standardeja, mutta myös edustavat skandinaavista muotoilua parhaimmillaan. Yrityksen valikoimaan kuuluu monenlaisia tulisijoja, uuneja ja kamiinoita, jotka on suunniteltu sopimaan erilaisiin tiloihin ja sisustustyyleihin. Tuotteiden joukosta löytyy sekä perinteisiä että moderneja malleja, jotka voivat toimia kodin lämmön lähteenä sekä tyylikkäänä sisustuselementtinä.

Suoritustasoilmoitus

Korkean mallin suoritustasoilmoitus

Mittapiirrokset

Turvaetäisyydet

Korkeus (mm): Matala: 1800mm Korkea: 2220mm

Leveys (mm): 630
Syvyys (mm): 630
Hormiliitos: Päältä, Takaa
Paino: 675  kg
Polttopuiden max. pituus: 50 cm
Savukanavaliitäntä: Ø 150 mm
Palamisilmaliitäntä: Kyllä
Hyötysuhde: 84  %

Materiaali

Väri

Lämpöenergia kWh

37

Paino (kg)

Korkeus (mm)

Leveys (mm)

Syvyys (mm)

Tähän tuotteeseen liittyviä artikkeleita

Tuotteet UUTUUS: Nordpeis Salzburg R varaava takka luovuttaa lämpöä jopa 20 tuntia

Nordpeis Salzburg R on yksi tämän vuoden kovimmista takkauutuuksista! Pyöreäksi muotoiltu Salzburg R täydentää loistavasti Nordpeisin varaavien takkojen mallivalikoimaa. Takassa…

Katso muut Nordpeisin varaavat takat!

Pyydä tarjous tästä tuotteesta!

Tarjouspyyntö

  • Max. tiedoston koko: 128 MB.
Tyhjennä
Takaisin ylös