Schiedel Rondo Plus tuplahormi

Schiedel Rondo Plus on kaikkiin tulisijoihin sopiva haponkestävä, paloturvallinen CE-sertifioitu kolmikerrospiippu, jolle myönnetään 30 vuoden toimivuustakuu.

2675,30 5924,00 

Tyhjennä

5-10 arkipäivää

Schiedel Rondo Plus on kaikkiin tulisijoihin sopiva haponkestävä, paloturvallinen CE-sertifioitu kolmikerrospiippu, jolle myönnetään 30 vuoden toimivuustakuu. Rondo Plussassa on hyvä veto – silloinkin kun hormia käytetään vähän, sillä hormin ei tarvitse varata lämpöä toimiakseen hyvin. Rondo-valmispiiput on kehitetty toimimaan myös matalissa lämpötiloissa. Perustoimitukseen kuuluu harkkoelementit, eristeet, keraamiset hormielementit, keraaminen pohjalaatta, Rapid-tulilaasti ja yksi savupelti/hormi. Tarpeesi mukaan voit valita lisävarusteeksi tulisijan liitososat, puhdistusluukut, pellityssarjan katolle, sadepiippuhatun ja harkkolaastin

  • Soveltuu puun, pelletin, hakkeen, viljan, öljyn ja kaasun polttoon
  • Keraamisen hormielementin valmistuksessa käytetään kierrätysporsliinia ja ne poltetaan 1200 asteisessa uunissa
  • Keraamiset putket kestävät kuumuutta ja happoja enemmän kuin mikään muu tunnettu piippumateriaali
  • Haponkestävä keraaminen sisäputki onkin ainoa materiaali joka soveltuu viljanpolttoon!
  • Keraamisen putken sileä sisäpinta pysyy puhtaana eikä juurikaan nokeennu

Katso myös yhden hormin Rondo Plus!

Katso myös Rondo Plus triplahormi!

Miksi Schiedel?

Schiedel on maailman johtava savupiippu- ja ilmanvaihtojärjestelmien valmistaja, joka tunnetaan korkeasta laadustaan, innovatiivisista ratkaisuistaan ja vahvasta asiantuntemuksestaan. Yli 70 vuoden kokemuksella Schiedel on vakiinnuttanut asemansa luotettavana ja arvostettuna brändinä niin uudisrakentamisessa kuin saneerauskohteissakin.

Schiedelin tuotevalikoimaan kuuluu laaja valikoima savupiippuja, tulisijajärjestelmiä ja ilmanvaihtoratkaisuja, jotka on suunniteltu tarjoamaan turvallista ja energiatehokasta savunpoistoa ja ilmanvaihtoa. Yritys panostaa vahvasti tutkimukseen ja tuotekehitykseen, mikä näkyy sen kyvyssä tarjota markkinoiden kehittyneimpiä ja ympäristöystävällisimpiä tuotteita.

Schiedel tunnetaan erityisesti innovatiivisista materiaaliratkaisuistaan, kuten vulkaanisesta pimpstone-materiaalista valmistetuista Isokern-piipuista, jotka tarjoavat erinomaisen lämmöneristyksen ja kestävyyden. Yrityksen modulaariset järjestelmät mahdollistavat joustavan ja nopean asennuksen, mikä säästää aikaa ja kustannuksia.

Schiedelin sitoutuminen laatuun ja turvallisuuteen näkyy sen tuotteiden täyttäessä tiukimmatkin kansainväliset rakennus- ja paloturvallisuusstandardit. Yritys tarjoaa asiakkailleen kattavaa teknistä tukea ja palvelua, mikä varmistaa, että jokainen projekti onnistuu parhaalla mahdollisella tavalla.

Katso koko valikoima!

Pituus M

3, 3,33, 3,66, 4,00, 4,33, 4,66, 5,00, 5,33, 5,66, 6,00, 6,33, 6,66, 7,00, 7,33, 7,66, 8,00, 8,33, 8,66, 9,00, 9,33, 9,66, 10,00, 10,33, 10,66, 11,00, 11,33, 11,66, 12,00

Tähän tuotteeseen liittyviä artikkeleita

Tuotteet Yleinen Mietityttääkö hormit? Lue tämä!

Siinä missä takat ja kiukaat, sekä niiden toimintamekanismit ovat verrattain tuttuja, on tietämys hormeista edelleen melko rajoittunutta. Niinpä ajattelimme, että…

Tyhjennä
Takaisin ylös