La Nordica Tea kamiina keittolevyllä

La Nordica Tea on kompakti, mutta tehokas kamiina. Lasiluukku luo tunnelmaa ja kamiinan päällä olevalla keittotasolla voit lämmittää ruokaa.

944,00 

Tyhjennä

Musta malli 5-10 arkipäivää. Valkoisen toimitusarvio 3-4 viikkoa. Mikäli kohteesi sijaitsee Rovaniemen yläpuolella, pyydä erikseen rahtihinta.

Yksi myydyimmistä malleistamme!

La Nordica Tea on huippulaadukas pieni takka. Takan teräskuorien ja tulipesän välissä on ilmavaippa, joka luovuttaa lämpöä huoneistoon kiertoilmatoiminnalla. Lämpö nousee takan valurautaisen kannen tuuletusaukoista. Päällä keittotaso, jossa voit lämmittää teeveden tai pannukahvit. Valurautainen tukeva luukku on pitkäikäinen, kuten valurautaiset arinatkin. Tulipesän alapohja on keskelle viistävä, jolloin tuhka valuu paremmin tulipesän keskellä sijaitseville pyöriville arinoille.

Kuoret ovat  polttomaalattua terästä, jolloin ne ovat erittäin helppo puhdistaa ja kestävät kovaakin kulutusta. Ulosvedettävä tuhka-astia luukun takana. Arinailma helpottaa sytytystä ja toisioilmansäädöllä hallitaan polttotapahtuma joko nopeaksi ja tehokkaaksi tai pitkälle/hitaalle poltolle. Hormilähtö ylöspäin. Mutkaputkella saa myös seinään kiinni. Seisontajalat mahdollistavat kylmän kamiinan pohjan.

Hieman edullisempi kamiina hakusessa? Katso La Nordica Super Junior!

Kamiina vuolukivikuorilla? Katso La Nordica Gemma!

Miksi valita La Nordica?

Italiasta tulee muutakin hyvää kuin pastat ja pizzat. Nimittäin laadukkaita tulisijoja!

La Nordica on vuonna 1968 Italiassa perustettu tulisijavalmistaja. Markkinaosuudeltaan La Nordica on yksi Euroopan suurimmista ja tehtaalta lähtee vuosittain lähes 90 000 tulisijaa. Pitkät perinteet näkyvät La Nordican tulisjoissa ja useissa tuotteissa hyödynnetäänkin käsin valmistettua keramiikkaa kuorimateriaalina. Pääraaka-aineena tulisijoissa käytetään kestävää valurautaa. Kaikki takat testataan huippulaboratoriossa, ja takat on suunniteltu läpäisemään Euroopan vaativimmat laatu- ja päästöstandardit. Hyötysuhde ja lämmityskyky on jokaisessa tuotteessa huippuluokkaa. La Nordican kamiinat ovat kestäviä ja kompakteja tilanlämmittäjiä.

Mitat (L x K x S): 414 x 832 x 419 mm
Teho: 6,6 kW
Paino: 77 kg
Tulipesän koko: 228 x 365 x 278 mm
Luukun koko: 220 x 215 mm
Lämmitysala: 189 m³
Hormiliitos: 120 mm, päältä
Säädettävä ensiöilma: kyllä
Säädettävä toisioilma: kyllä
Tertiaari-ilma: esisäädetty
Jälkipoltto: kyllä
Hyötysuhde: 82 %
Polttoaineen kulutus: 1,8 kg/h
Savukaasujen keskilämpötila: 258 °C
CO päästöt: 0,09 %
Hiukkaspäästöt:  10,5 mg/m³ (13% O2)

Suojaetäisyydet:
Taakse: 200 mm
Sivuille: 300 mm
Eteen: 1000 mm

Suoritustasoilmoitus.pdf

Ecodesing tuotekortti.pdf

Väri

Musta, Valkoinen

Tyhjennä
Takaisin ylös