Element4 Club 240 e

Superleveä sähkötakkasydän, jonka ympärille rakennetaan halutunlainen kuorirakenne.

7892,00  (sis. Alv 24%)

Toimitusaika noin 6 viikkoa.

Element4 Club 240 e on 2,4 metriä leveä sähkötakkasydän, joka voidaan upottaa halutunlaiseen kuori/seinämateriaaliin. Malli on osa Element4 Club-sarjaa. Tällä takalla onnistuvat esimerkiksi jenkeistä tutut mediaseinät, joissa takka sijaitsee television alapuolella osana kokonaisuutta. Toteutuksissa vain taivas on rajana. Takkasydän on muokattavissa suoraluukulliseksi, kulmamalliksi tai 3-lasiseksi versioksi (katso kehyksien asennusohje).

Club 240e sähkötakkaa ohjataan älypuhelimen tai tabletin avulla. Voit mm. säätää takan värimaailmaa ja lämmitysominaisuuksia. Lämpötehoa tästä sähkötakasta irtoaa 1,5 kW. Takan ultra HD LED teknologia ja heijastamaton lasi luo aidonoloisen liekkiefektin. Takan mukana toimitetaan lisäksi keraaminen halkosetti.

Tämä sähkötakka mahdollistaa todella upeiden kokonaisuuksien toteuttamisen. Mikäli tarvitset apua suunnittelussa tai mallin valinnassa, ota yhteyttä myyntitiimiimme! 

Element4 – Innovatiivisia takkaratkaisuja

Element4 on hollantilainen brändi, joka on erikoistunut innovatiivisiin, tyylikkäisiin ja energiatehokkaisiin takkoihin. Hollannista lähtöisin oleva yritys asettaa etusijalle muotoilun, laadun ja helppokäyttöisyyden vastatakseen modernin kuluttajan tarpeisiin. Valikoimaan kuuluu kaasu-, sähkö- ja bioetanolitakkoja, jotka tarjoavat tyylikkäitä muotoiluja ja edistynyttä teknologiaa erilaisiin sisustuksiin ja mieltymyksiin.

Element4 on yksi harvoista brändeistä, jotka valmistat “lasitettuja” biotakkoja. Lasi lisää biotakan esteettisyyttä eikä liekki pääse väpättämään. Lasi lisää luonnollisesti myös biotakan turvallisuutta, sillä liekkiin ei pääse käsiksi.

Element4 biotakat tarjoavat uniikkeja ja innovatiivisia takkaratkaisuja kuluttajille, jotka etsivät massasta poikkeavaa tulisijaa.

Takaisin ylös