GlammFire ALBA Grilli

Kaunis Alba Grilli on suunniteltu auttamaan sinua järjestämään elämäsi parhaan ulkoruokailun.

15179,00 

Tyhjennä

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

Kaunis Alba Grilli on suunniteltu auttamaan sinua järjestämään elämäsi parhaan ulkoruokailun. Kokoontuminen perheen ja ystävien kanssa grillin äären ei ole koskaan tuntunut näin nautinnolliselta.

Miksi Glammfire? 

Etsitkö kohteeseesi todellista katseenvangitsijaa? Tulisijaa, joka on pelkästään myös sisustuselementtinä silmiä hivelevä? Mikäli vastasit kyllä, saattaa Glammfire olla sinulle juuri oikea tuotemerkki. Pohjois-Portugalissa vuonna 2008 perustettu Glammfire valmistaa massasta erottuvia tulisijoja uniikeilla yksityiskohdilla. Upean designin lisäksi tuotteet ovat oikeasti käytännöllisiä ja antavat myös tarvittaessa lämpöä.

Yrityksen keskiössä on tuotteiden lisäksi työntekijät, sillä lähes kaikki Glammfiren tulisijat valmistetaan käsityönä. Jokainen tulisija on hiottu täydelliseksi viimeistä yksityiskohtaa myöten. Glammfire on suosittu brändi myös arkkitehtien keskuudessa ja tuotteita löytyykin useista eri hotelleista, jahdeilta ja muista luksuskohteista. Mikäli Glammfiren valikoimasta ei löydy suoraan sinulle sopivaa tulisijaa, niin mittatilauspalvelu auttaa toteuttamaan juuri haluamasi takan. Glammfire on voittanut vuosien varrella useita eri suunnittelupalkintoja.

Materiaali: Teräs | Corten-teräs

Mitat: Ø890 x H1030 mm

Paino: 130 kg

Sisältyvät lisätarvikkeet: Tuhkaimuri, Suojakansi, Grillikinnas, Grilliritilä, Grillipihdit, Lasta, Esiliina

Polttoaine: Polttopuu

Muut katsoivat myös

Tyhjennä
Takaisin ylös