GlammFire Archimedes

Nykyaikaisin takka ominaisuuksineen, jotka tekevät siitä ainutlaatuisen maailmanlaajuisesti ja ainutlaatuisen kotonasi.

20646,00 24490,00 

Tyhjennä

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

Nykyaikaisin takka ominaisuuksineen, jotka tekevät siitä ainutlaatuisen maailmanlaajuisesti ja ainutlaatuisen kotonasi. Omistautuneiden ja kokeneiden käsityöläisten valmistama Archimedes-takka on valmistettu kokonaan teräksestä. Archimedes-takka kääntyy helposti 360°  ja toimii Crea7ion EVOPlus -teknologian automaattisen pyöreän biopolttimen kanssa ladattavilla akuilla ilman kiinteitä liitäntöjä. Tämä mahdollistaa jopa 25 tunnin autonomian vain 10 litralla polttoainetta korkeimpien turvallisuusstandardien mukaisesti.

Miksi Glammfire? 

Etsitkö kohteeseesi todellista katseenvangitsijaa? Tulisijaa, joka on pelkästään myös sisustuselementtinä silmiä hivelevä? Mikäli vastasit kyllä, saattaa Glammfire olla sinulle juuri oikea tuotemerkki. Pohjois-Portugalissa vuonna 2008 perustettu Glammfire valmistaa massasta erottuvia tulisijoja uniikeilla yksityiskohdilla. Upean designin lisäksi tuotteet ovat oikeasti käytännöllisiä ja antavat myös tarvittaessa lämpöä.

Yrityksen keskiössä on tuotteiden lisäksi työntekijät, sillä lähes kaikki Glammfiren tulisijat valmistetaan käsityönä. Jokainen tulisija on hiottu täydelliseksi viimeistä yksityiskohtaa myöten. Glammfire on suosittu brändi myös arkkitehtien keskuudessa ja tuotteita löytyykin useista eri hotelleista, jahdeilta ja muista luksuskohteista. Mikäli Glammfiren valikoimasta ei löydy suoraan sinulle sopivaa tulisijaa, niin mittatilauspalvelu auttaa toteuttamaan juuri haluamasi takan. Glammfire on voittanut vuosien varrella useita eri suunnittelupalkintoja.

Materiaali: Teräs

Mitat: 980 Ø x H2200mm

Paino: 200 kg

Paloaika: 15-25 tuntia

Poltin: Crea7ionEVOPlus Fire Round

Rotaatio: 360

Teho: 2-4 kW

Sytytys: Kaukosäädin tai ohjauspaneeli

Tankin tilavuus: 10 l

Polttoaine: Bioetanoli

Tuote sisältää: Korkeaa lämpöä kestävä lasi, litium akku

Muut katsoivat myös

Tyhjennä
Takaisin ylös