GlammFire Contour 13

GlammFire Contour 13 on minimalistinen biotakka. Tärkeimpänä ominaisuutena toimii yksinkertaisuus, selkeät linjat ja yksivärinen väripaletti.

18220,00  (sis. Alv 24%)

Tilaustuote, tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

GlammFire Contour 13 on minimalistinen biotakka. Tärkeimpänä ominaisuutena toimii yksinkertaisuus, selkeät linjat ja yksivärinen väripaletti. Contour sisältää GlammFire Crea7ionEVOPlus Fire Round -teknologiaa, jonka avulla käyttäjät voivat arvostaa sitä, mikä todella on tärkeää: liekkien mukavuutta ja lämpöä. Tämä minimalistinen kappale lisää olohuoneen hiljaista olemusta. Sen sijaan, että se vaatisi huomiota, se täydentää ympäristöään ja auttaa luomaan rauhallisen ja rentouttavan tunnelman.

Miksi Glammfire? 

Etsitkö kohteeseesi todellista katseenvangitsijaa? Tulisijaa, joka on pelkästään myös sisustuselementtinä silmiä hivelevä? Mikäli vastasit kyllä, saattaa Glammfire olla sinulle juuri oikea tuotemerkki. Pohjois-Portugalissa vuonna 2008 perustettu Glammfire valmistaa massasta erottuvia tulisijoja uniikeilla yksityiskohdilla. Upean designin lisäksi tuotteet ovat oikeasti käytännöllisiä ja antavat myös tarvittaessa lämpöä.

Yrityksen keskiössä on tuotteiden lisäksi työntekijät, sillä lähes kaikki Glammfiren tulisijat valmistetaan käsityönä. Jokainen tulisija on hiottu täydelliseksi viimeistä yksityiskohtaa myöten. Glammfire on suosittu brändi myös arkkitehtien keskuudessa ja tuotteita löytyykin useista eri hotelleista, jahdeilta ja muista luksuskohteista. Mikäli Glammfiren valikoimasta ei löydy suoraan sinulle sopivaa tulisijaa, niin mittatilauspalvelu auttaa toteuttamaan juuri haluamasi takan. Glammfire on voittanut vuosien varrella useita eri suunnittelupalkintoja.

Materiaali: Teräs

Mitat: 584 Ø x 2500-2700 h mm

Paino: 180 kg

Paloaika: 15–25 tuntia

Poltin: Crea7ionEVOPlus Fire Round

Rotaatio: 360

Suositeltu minimi huonetila: 16 m2

Teho: 2-4 kW

Sytytys: Kaukosäädin tai ohjauspaneeli

Tankin tilavuus: 10 l

Polttoaine: Bioetanoli

Tuotteeseen sisältyy: Korkean kuumuuden kestävä lasi sekä litium akku.

Muut katsoivat myös

Takaisin ylös