GlammFire CONTOUR Pöytätuli

Contour pöytätuli on yhteyspiste olohuoneesi ja sen ajattoman minimalismin välillä.

829,00  (sis. Alv 24%)

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

Yksinkertainen, huolellisesti muotoiltu ja yksivärinen väripaletti. Contour pöytätuli on yhteyspiste olohuoneesi ja sen ajattoman minimalismin välillä. Sen sijaan, että se vaatisi huomiota, se täydentää ympäristöään ja auttaa luomaan rauhallisen ja rentouttavan ilmapiirin.

Miksi Glammfire? 

Etsitkö kohteeseesi todellista katseenvangitsijaa? Tulisijaa, joka on pelkästään myös sisustuselementtinä silmiä hivelevä? Mikäli vastasit kyllä, saattaa Glammfire olla sinulle juuri oikea tuotemerkki. Pohjois-Portugalissa vuonna 2008 perustettu Glammfire valmistaa massasta erottuvia tulisijoja uniikeilla yksityiskohdilla. Upean designin lisäksi tuotteet ovat oikeasti käytännöllisiä ja antavat myös tarvittaessa lämpöä.

Yrityksen keskiössä on tuotteiden lisäksi työntekijät, sillä lähes kaikki Glammfiren tulisijat valmistetaan käsityönä. Jokainen tulisija on hiottu täydelliseksi viimeistä yksityiskohtaa myöten. Glammfire on suosittu brändi myös arkkitehtien keskuudessa ja tuotteita löytyykin useista eri hotelleista, jahdeilta ja muista luksuskohteista. Mikäli Glammfiren valikoimasta ei löydy suoraan sinulle sopivaa tulisijaa, niin mittatilauspalvelu auttaa toteuttamaan juuri haluamasi takan. Glammfire on voittanut vuosien varrella useita eri suunnittelupalkintoja.

Materiaali: Teräs

Mitat: Ø200 x H195 mm

Paino: 3.5 kg

Poltin: Burner

Sytytys: Manuaalinen

Polttoaine: Bioetanoli

Tankin tilavuus: 400 ml

Paloaika: 3 tuntia

Muut katsoivat myös

Takaisin ylös