GlammFire Contour

Contour biotakka on minimalistinen, jonka ominaisuutena on yksinkertaisuus.

12196,00  (sis. Alv 24%)

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

Contour biotakka on minimalistinen, jonka ominaisuutena on yksinkertaisuus. Contour biotakassa on selkeät linjat ja yksivärinen väripaletti. Contour hyödyntään GlammFiren Crea7ionEVOPlus-teknologian pyöreää automaattista bioetanolipoltinta, jonka avulla käyttäjät voivat arvostaa sitä, mikä todella on tärkeää, eli liekkien mukavuutta ja lämpöä. Tämä minimalistinen kappale täydentää ympäristöään ja auttaa luomaan rauhallisen ja rentouttavan tunnelman.

Miksi Glammfire? 

Etsitkö kohteeseesi todellista katseenvangitsijaa? Tulisijaa, joka on pelkästään myös sisustuselementtinä silmiä hivelevä? Mikäli vastasit kyllä, saattaa Glammfire olla sinulle juuri oikea tuotemerkki. Pohjois-Portugalissa vuonna 2008 perustettu Glammfire valmistaa massasta erottuvia tulisijoja uniikeilla yksityiskohdilla. Upean designin lisäksi tuotteet ovat oikeasti käytännöllisiä ja antavat myös tarvittaessa lämpöä.

Yrityksen keskiössä on tuotteiden lisäksi työntekijät, sillä lähes kaikki Glammfiren tulisijat valmistetaan käsityönä. Jokainen tulisija on hiottu täydelliseksi viimeistä yksityiskohtaa myöten. Glammfire on suosittu brändi myös arkkitehtien keskuudessa ja tuotteita löytyykin useista eri hotelleista, jahdeilta ja muista luksuskohteista. Mikäli Glammfiren valikoimasta ei löydy suoraan sinulle sopivaa tulisijaa, niin mittatilauspalvelu auttaa toteuttamaan juuri haluamasi takan. Glammfire on voittanut vuosien varrella useita eri suunnittelupalkintoja.

Materiaali: Teräs

Mitat: 584 Ø x H498 mm

Paino: 80 kg

Paloaika: 15-25 tuntia

Poltin: Crea7ionEVOPlus Fire Round

Rotaatio: 360

Teho: 2-4 kW

Sytytys: Kaukosäädin tai ohjauspaneeli

Tankin tilavuus: 10 l

Polttoaine: Bioetanoli

Tuotteeseen sisältyy: Korkeaa lämpöä kestävä lasi sekä litium akku

Muut katsoivat myös

Takaisin ylös