GlammFire COSMO 13 Tulisija

Upeat ja uniikit GlammFire:n tulisijat vangitsevat katseen ja vie viihtyvyyden uudelle tasolle.

10932,00 11612,00 

Tyhjennä

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

Upeat ja uniikit GlammFire:n tulisijat vangitsevat katseen ja vie viihtyvyyden uudelle tasolle. COSMO 13 on saanut inspiraationsa auringon säteistä.

Saatavana puu- ja hiili-polttoainevaihtoehdoin.

Miksi Glammfire? 

Etsitkö kohteeseesi todellista katseenvangitsijaa? Tulisijaa, joka on pelkästään myös sisustuselementtinä silmiä hivelevä? Mikäli vastasit kyllä, saattaa Glammfire olla sinulle juuri oikea tuotemerkki. Pohjois-Portugalissa vuonna 2008 perustettu Glammfire valmistaa massasta erottuvia tulisijoja uniikeilla yksityiskohdilla. Upean designin lisäksi tuotteet ovat oikeasti käytännöllisiä ja antavat myös tarvittaessa lämpöä.

Yrityksen keskiössä on tuotteiden lisäksi työntekijät, sillä lähes kaikki Glammfiren tulisijat valmistetaan käsityönä. Jokainen tulisija on hiottu täydelliseksi viimeistä yksityiskohtaa myöten. Glammfire on suosittu brändi myös arkkitehtien keskuudessa ja tuotteita löytyykin useista eri hotelleista, jahdeilta ja muista luksuskohteista. Mikäli Glammfiren valikoimasta ei löydy suoraan sinulle sopivaa tulisijaa, niin mittatilauspalvelu auttaa toteuttamaan juuri haluamasi takan. Glammfire on voittanut vuosien varrella useita eri suunnittelupalkintoja.

Materiaali: Ruostumaton teräs | Corten-teräs

Mitat: Ø1140 mm x H330 mm

Paino: 220 kg

Sytytysalue: AISI 316 ruostumaton teräs

Sytytys: Manuaalinen

Polttoaine: Polttopuu/hiili

Sisältyvät lisävarusteet: Tuhkaimuri, Suojakansi, Grillikinnas

Cosmo-13-firewood-option-PT11710-B-EN-Techical-Data-Sheet

Halkaisija (mm)

Tyhjennä
Takaisin ylös