GlammFire COSMO Kaasu

Auringosta säteistä inspiroitunut Cosmo on malli, jossa on vahva ilme ja ylelliset yksityiskohdat.

14893,00 15374,00 

Tyhjennä

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

Auringosta säteistä inspiroitunut Cosmo on malli, jossa on vahva ilme ja ylelliset yksityiskohdat. Sen muotoilu ja ympäristö mahdollistavat sen mukautumisen helposti sisä- ja ulkotiloihin.

Miksi Glammfire? 

Etsitkö kohteeseesi todellista katseenvangitsijaa? Tulisijaa, joka on pelkästään myös sisustuselementtinä silmiä hivelevä? Mikäli vastasit kyllä, saattaa Glammfire olla sinulle juuri oikea tuotemerkki. Pohjois-Portugalissa vuonna 2008 perustettu Glammfire valmistaa massasta erottuvia tulisijoja uniikeilla yksityiskohdilla. Upean designin lisäksi tuotteet ovat oikeasti käytännöllisiä ja antavat myös tarvittaessa lämpöä.

Yrityksen keskiössä on tuotteiden lisäksi työntekijät, sillä lähes kaikki Glammfiren tulisijat valmistetaan käsityönä. Jokainen tulisija on hiottu täydelliseksi viimeistä yksityiskohtaa myöten. Glammfire on suosittu brändi myös arkkitehtien keskuudessa ja tuotteita löytyykin useista eri hotelleista, jahdeilta ja muista luksuskohteista. Mikäli Glammfiren valikoimasta ei löydy suoraan sinulle sopivaa tulisijaa, niin mittatilauspalvelu auttaa toteuttamaan juuri haluamasi takan. Glammfire on voittanut vuosien varrella useita eri suunnittelupalkintoja.

Materiaali: Teräs | Corten-teräs

Mitat: Ø1220mm x H345 mm

Paino: 169 kg

Teho: 5-20 kW

Sytytys: Kaukosäädin

Polttoaine: Propaanikaasu / Butaanikaasu / Maakaasu

Muut katsoivat myös

Tyhjennä
Takaisin ylös