Glammfire Creation EvoPlus Fire Line

Automatisoitu ja huipputurvallinen biopoltin vaativaan makuun.

6781,00 15111,00 

Tyhjennä

Tilaustuote. Varmista tarkempi toimitusaika ennen tilausta.

Glammfire Creation Evo Plus Fire Line on moderni biopoltin, joka saatavilla usealla eri pituudella ja värillä. Kyseessä on täysin automatisoitu biopoltin, joka sisältää useita turvasensoreita. Takassa on integroitu hallintapaneeli, mutta ohjaus onnistuu vielä kätevämmin kaukosäätimen avulla. Automaattinen tankkausjärjestelmä tekee tankin täyttämisestä vaivatonta.

Takka tarvitsee verkkovirtaa toimiakseen. Mikäli verkkovirtaa ei ole saatavilla kohteessasi, voit hankkia lisävarusteena saatavan akun, jolloin verkkovirtaa ei tarvita.

Biopoltin on parhaimmillaan upotettuna tasoon tai seinään. Voimme halutessasi rakentaa sinulle myös täysin uniikinlaisen kuorirakenteen toiveidesi mukaan.

Miksi Glammfire? 

Etsitkö kohteeseesi todellista katseenvangitsijaa? Tulisijaa, joka on pelkästään myös sisustuselementtinä silmiä hivelevä? Mikäli vastasit kyllä, saattaa Glammfire olla sinulle juuri oikea tuotemerkki. Pohjois-Portugalissa vuonna 2008 perustettu Glammfire valmistaa massasta erottuvia tulisijoja uniikeilla yksityiskohdilla. Upean designin lisäksi tuotteet ovat oikeasti käytännöllisiä ja antavat myös tarvittaessa lämpöä.

Yrityksen keskiössä on tuotteiden lisäksi työntekijät, sillä lähes kaikki Glammfiren tulisijat valmistetaan käsityönä. Jokainen tulisija on hiottu täydelliseksi viimeistä yksityiskohtaa myöten. Glammfire on suosittu brändi myös arkkitehtien keskuudessa ja tuotteita löytyykin useista eri hotelleista, jahdeilta ja muista luksuskohteista. Mikäli Glammfiren valikoimasta ei löydy suoraan sinulle sopivaa tulisijaa, niin mittatilauspalvelu auttaa toteuttamaan juuri haluamasi takan. Glammfire on voittanut vuosien varrella useita eri suunnittelupalkintoja.

Paino: 21-73.5 kiloa

Tankki: 3,5-20 litraa

Teho: 2-17 kW

Korkeus: 160 mm

Syvyys: 210 mm

 

 

Tyhjennä
Takaisin ylös