Glammfire Creation EvoPlus 600 lite

Automatisoitu ja huipputurvallinen biopoltin vaativaan makuun.

5964,00 6082,00 

Tyhjennä

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

Glammfire Creation EvoPlus 600 lite on tyylikäs automatisoitu biopoltin. Poltin on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja se on saatavalla kahdella eri viimeistelyllä. Automatisoitua poltinta voi ohjata integroidusta hallintapaneelista tai kaukosäätimestä sohvalta käsin. Liekin leveys tässä polttimessa on hulppeat 600 mm. Koko polttimen leveys 966 mm. Viiden litran tankilla paloaikaa on tiedossa jopa 8,5 tuntia. Parhaimmillaan poltin lämmittää jopa 3,4 kilowatin teholla.

Polttimessa on lukuisia turvasensoreita, jotka mahdollistavat huolettoman ja turvallisen käytön. Poltin tarvitsee vakiona verkkovirtaa. Halutessasi voit ostaa lisävarusteena saatavan akun, jolloin poltinta voi käyttää myös ilman verkkovirtaa.

Miksi Glammfire? 

Etsitkö kohteeseesi todellista katseenvangitsijaa? Tulisijaa, joka on pelkästään myös sisustuselementtinä silmiä hivelevä? Mikäli vastasit kyllä, saattaa Glammfire olla sinulle juuri oikea tuotemerkki. Pohjois-Portugalissa vuonna 2008 perustettu Glammfire valmistaa massasta erottuvia tulisijoja uniikeilla yksityiskohdilla. Upean designin lisäksi tuotteet ovat oikeasti käytännöllisiä ja antavat myös tarvittaessa lämpöä.

Yrityksen keskiössä on tuotteiden lisäksi työntekijät, sillä lähes kaikki Glammfiren tulisijat valmistetaan käsityönä. Jokainen tulisija on hiottu täydelliseksi viimeistä yksityiskohtaa myöten. Glammfire on suosittu brändi myös arkkitehtien keskuudessa ja tuotteita löytyykin useista eri hotelleista, jahdeilta ja muista luksuskohteista. Mikäli Glammfiren valikoimasta ei löydy suoraan sinulle sopivaa tulisijaa, niin mittatilauspalvelu auttaa toteuttamaan juuri haluamasi takan. Glammfire on voittanut vuosien varrella useita eri suunnittelupalkintoja.

Liekin leveys: 600 mm

Tankki: 5 litraa

Paloaika: 6-8,5 tuntia

Teho 3,4 kW

Syvyys: 210 mm

Korkeus: 160 mm

Leveys: 966 mm

Tyhjennä
Takaisin ylös